x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Teodora Albon îl dă în judecată pe Răzvan Lucescu

Teodora Albon îl dă în judecată pe Răzvan Lucescu

de Jurnalul National    |    11 Mar 2008   •   00:00

Teodora Albon, arbitrul partidei Dinamo II - FC Braşov, scor 2-1, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a II-a, a declarat că intenţionează să-l acţioneze în instanţă pe tehnicianul grupării ardelene, Răzvan Lucescu.



Teodora Albon, arbitrul partidei Dinamo II - FC Braşov, scor 2-1, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a II-a, a declarat că intenţionează să-l acţioneze în instanţă pe tehnicianul grupării ardelene, Răzvan Lucescu.
"Nu mi s-a întâmplat să fiu jignită în asemenea hal niciodată. Am depus un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva domnilor Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe. Intenţionez să-l dau în judecată pe cale civilă doar pe Răzvan Lucescu pentru insulte. Nu m-a sunat nimeni din partea celor de la FC Braşov şi probabil că dânşii nici nu regretă incidentul. Nu cred că regretă cele declarate", a spus Albon.

 

Teodora Albon a afirmat că îşi reproşează neacordarea unui penalty în favoarea echipei FC Braşov. "Acum, după ce am văzut caseta jocului, îmi reproşez acea fază din minutul 80, acel penalty la Roman, am observat şi eu pe casetă că a fost 11 metri, din păcate eu am fost bine poziţionată, cum ne cere regulamentul, în stânga mingii, însă din unghiul în care am fost eu, nu am văzut acea împingere a apărătorului, era cu mâna dreaptă înspre exterior şi nu am văzut acea mişcare de împingere", a completat Albon.
Arbitrul FIFA a menţionat că nu s-a gândit să renunţe la arbitraj în urma acestui incident. "Nu m-am gândit să renunţ la arbitraj, cred că pot să fac carieră. Nu o să renunţ după un asemenea incident. Departe de mine gândul ăsta. Sper să nu mai păţesc nici eu, nici alţi colegi, pentru că este neplăcut. Eu nu ţin minte ca unul dintre colegi să fie înjurat de mamă şi făcut chiar aşa. Nu doresc nimănui", a adăugat Albon, care a precizat că nu a discutat cu preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, despre ce sancţiune va fi luată împotriva sa.

 

La finalul partidei Dinamo II - FC Braşov, scor 2-1, contând pentru etapa a XIX-a a seriei I a Ligii a II-a, Teodora Albon a fost jignită de către preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, dar şi de antrenorul Răzvan Lucescu, care au spus despre aceasta că este o "vagaboandă", o "nesimţită" şi o "javră ordinară". La o zi după eşecul suferit, Lucescu jr. şi-a cerut scuze pentru jignirile aduse Teodorei Albon. "Am greşit pentru că m-am lăsat pradă nervilor. M-am compromis prin această ieşire, chiar dacă a fost o discuţie privată. Îmi cer scuze din acest punct de vedere, dar aşa cum eu sunt vinovat pentru comportamentul avut, la fel şi arbitrul trebuie să răspundă pentru că şi-a bătut joc, tot de ziua de 8 Martie, de munca unor oameni şi de familiile lor. Consider că se face prea mult caz pentru acest lucru. Teodora Albon trebuia să arbitreze corect pentru că altfel nu are ce căuta pe un teren de fotbal. Am avut penalty clar şi pe deasupra şi eliminare, la faultul asupra lui Roman, iar la golul doi înscris de cei de la Dinamo II, au fost două faulturi consecutive ale adversarilor, la aceeaşi fază, pe care nu le-a fluierat", a spus Răzvan Lucescu.

×
Subiecte în articol: sport lucescu razvan albon teodora albon