x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TIMIŞOARA - D. ZAGREB: "E vremea!"

TIMIŞOARA - D. ZAGREB: "E vremea!"

de Marius Mihalcea    |    01 Oct 2009   •   00:00
TIMIŞOARA - D. ZAGREB: "E vremea!"
Sursa foto: OLAF KRAAK/EPA/Agerpres

Bănăţenii n-au mai câştigat un meci în cupele europene din toamna lui '90, de la acel 2-0 pe teren propriu cu Sporting Lisabona, în turul doi al Cupei UEFA.



Trei egaluri şi trei înfrângeri. Acesta este bilanţul Timişoarei de la revenirea în cupele europene, produsă anul trecut, la 18 ani distanţă de la precedenta participare. "A sosit vremea să obţinem primul succes în Europa!", a decretat fundaşul dreapta al bănăţenilor, Eder Bonfim (foto stânga). "Am luat un punct mare cu Ajax, la Amsterdam, iar dacă îi vom bate pe croaţi şansele noastre de calificare vor creşte simţitor", este de părere Artiom Karamian. Foarte important pentru trupa lui Neluţu Sabău, meciul de diseară are toate şansele să se dispute în faţa unei asistenţe destul de reduse. Dacă aşa vor sta lucrurile, vinovat de această situaţie se face Marian Iancu, patronul clubului rămânând ferm pe poziţie în ceea ce priveşte modalitatea de comercializare a biletelor, numai la pachet pentru toate cele trei partide de acasă din faza grupelor, şi nu individual, cum şi-ar fi dorit fanii "viola". Croaţii vor fi susţinuţi de peste 300 de fani.

Bun şi egalul
Delegaţia lui Dinamo Zagreb a sosit în România ieri, cu o cursă charter care a aterizat pe aeroportul din Timişoara în jurul prânzului. "Vom înfrunta o echipă solidă. Timişoara primeşte puţine goluri, dar la fel de adevărat este că înscrie puţine. Avem nevoie de concentrare şi de eficienţă maxime pentru a câştiga şi a face astfel uitată înfrângerea cu Anderlecht", a declarat antrenorul croaţilor, Krunoslav Jurcici. "Un punct ar fi bun, dar noi am venit să le luăm pe toate trei", a spus fundaşul Robert Kovaci.

"Chiar dacă a pierdut meciul cu Anderlecht, Dinamo Zagreb rămâne favorită la câştigarea grupei"
Dan Alexa - căpitan Timişoara

×
Subiecte în articol: sport