x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Transferuri eşuate

Transferuri eşuate

de Marius Mihalcea    |    18 Iul 2008   •   00:00
Transferuri eşuate

STEAUA  ●  Tactica ’86 nu mai dă roade în 2008
Pentru Claudiu Ionescu şi Robert Neagoe, aventura în Ghencea va lua sfîrşit înainte chiar de a începe. Ei vor fi împrumutaţi fără să fi bifat nici un meci oficial în tricoul Stelei.



STEAUA  ●  Tactica ’86 nu mai dă roade în 2008
Pentru Claudiu Ionescu şi Robert Neagoe, aventura în Ghencea va lua sfîrşit înainte chiar de a începe. Ei vor fi împrumutaţi fără să fi bifat nici un meci oficial în tricoul Stelei.

Marius Mihalcea

Visul de mărire al celor doi jucători a fost curmat brusc de finanţatorul Stelei, Gigi Becali, acelaşi care, imediat după încheierea ultimei stagiuni, anunţa cu emfază: "Aplic tactica Stelei din ’86. Lăcătuş mi-a spus că în perioada aceea Steaua a luat vreo 50-60 de jucători din ţară, cei mai buni. Aşa vreau să fac şi eu acum. Am întrebat: Care e cel mai bun jucător de la Buzău? Claudiu Ionescu. Care e cel mai bun de la Oţelul? Janos Szekely. Care e primul la Mioveni? Robert Neagoe. Cel mai bun de la Urziceni? Bogdan Stancu. Şi i-am luat pe toţi".

PE DOS. N-au trecut nici două luni de-atunci, iar Gigi Becali şi-a schimbat radical discursul. Cladiu Ionescu nu mai este "urmaşul lui Hagi", ci un jucător de duzină, la fel şi Robert Neagoe. "Nişte fricoşi cărora le tremură picioarele la antrenamente", i-a catalogat deunăzi pe jucători Becali. Lui Claudiu Ionescu şi lui Robert Neagoe nu le-a mai rămas decît să demonstreze că au valoare. La Gloria Buzău însă, acolo unde vor merge sub formă de împrumut, Romeo Surdu, un alt jucător aflat pe lista neagră a lui Marius Lăcătuş, a ieşit ieftin. Va pleca la rîndul său, tot în Crîng sau la Braşov, dar măcar a scăpat de bălmăjeala guralivului finanţator al Stelei.


MAI 2008
"Claudiu Ionescu seamănă mult cu Hagi şi poate constitui 30 la sută, ba nu, mai mult, 50 la sută din forţa de joc a echipei. El va fi cheia Stelei în noul sezon. Claudiu Ionescu îi va lua locul lui Dică, căruia Steaua
nu-i va simţi deloc lipsa"

Gigi Becali - finanţator Steaua

IUNIE 2008
"Nu ştiu dacă merit să fiu asemănat cu Hagi. Cert e că îmi doresc să obţin măcar 80 la sută din ce a reuşit el de-a lungul carierei. Dacă am ajuns la Steaua, înseamnă că am valoare. Sînt convins că voi rămîne în Ghencea mulţi ani de-acum încolo"

Claudiu Ionescu - mijlocaş Steaua

IULIE 2008
"Claudiu Ionescu şi Robert Neagoe sînt nişte fricoşi, am auzit că le tremură picioarele la antrenamente. Au fost cei mai slabi în pregătiri şi vreau să renunţ la ei. Probabil că vor merge la Buzău, pentru că la Steaua e mai greu printre campioni"

Gigi Becali - finanţator Steaua

×
Subiecte în articol: sport steaua claud