x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tricolorii iau 2,5 milioane de euro

Tricolorii iau 2,5 milioane de euro

de Ionut Paduraru    |    12 Dec 2007   •   00:00
Tricolorii iau 2,5 milioane de euro

Directorul general Ionuţ Lupescu a anunţat ieri că bugetul FRF pe anul 2008 va fi de 10 milioane de euro.

Directorul general Ionuţ Lupescu a anunţat ieri că bugetul FRF pe anul 2008 va fi de 10 milioane de euro.

Oficialul a precizat că această sumă conţine şi primele jucătorilor echipei naţionale pentru calificarea la Euro 2008. "Bugetul federaţiei pe 2008 va fi de 10 milioane de euro, 10 milioane şi ceva. Dar anul viitor vor fi cheltuieli foarte mari, pentru că avem şi participarea la Euro 2008, sunt şi primele jucătorilor de plătit, iar apoi vin preliminariile pentru mondiale. Legat de acţiunile de marketing, avem o creştere de 430 la sută faţă de anul 2006 şi pentru prima oară banii rezultaţi vor reprezenta o parte consistentă in buget. Pentru calificarea la CE am primit de la UEFA doar 6 milioane de euro, nu 7,5, pentru că 1,5 va fi impozitul pe care il vom plăti statului elveţian. Căt va lua fiecare jucător... doar ei vor afla. Noi am făcut publică suma totală, 2,5 milioane", a spus Lupescu.

PROCES. Ionuţ Lupescu a mai anunţat că FRF a căştigat procesul intentat de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care contesta hotărărea Comitetului Executiv de trecere a comisiilor in subordinea federaţiei.

"Judecătoria a respins solicitarea LPF de anulare a deciziei Comitetului Executiv", a spus Lupescu. Comisiile au revenit in subordinea FRF in această vară, deşi iniţial Agenţia Naţională pentru Sport hotărăse că, in conformitate cu Legea Sportului, LPF este organismul care va controla comitetele de judecată.

ionut.paduraru@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport milioane