x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tricolorii merg din eşec în eşec

Tricolorii merg din eşec în eşec

de Ionut Paduraru    |    02 Iun 2010   •   00:00
Tricolorii merg din eşec în eşec
Sursa foto: /Intact Images

Naţionala de fotbal a României nu mai sperie pe nimeni!  Tricolorii au bifat, miercuri seară, la Villach, o noua înfrângere, 0-1 în faţa modestei reprezentative a Macedoniei. În precedentele partide din acest an, echipa antrenată de Răzvan Lucescu înregistrase doar înfrângeri, 0-2 cu Israel şi 2-3 cu Ucraina.

Tricolorii au dominat categoric prima repriză, dar Daniel Niculae (14) şi Cociş (17) au fost blocaţi de apărarea macedoneană. Contrar cursului jocului, Sikov a reuşit să deschidă scorul în minutul 28, după un corner la care căpitanul Chivu a făcut un marcaj slab. Până la pauză, Cociş a mai ameninţat o singură dată poarta adversă, dar şutul său a "bărbierit" bara.

Partea secundă a continuat în aceeaşi notă de dominare a echipei noastre, dar fără ocazii clare de gol. Cea mai importantă a venit în minutul 75, atunci când Rădoi a şutat puţin pe lângă poartă, la capătul unei faze confuze în careul macedonean.

Selecţionerul Răzvan Lucescu a folosit în meciul cu Macedonia formula: Pantilimon - Dănănae, Tamaş (46 Goian), Chivu, Raţ - Tănase (52 Ghioane), Rădoi, Cociş, Deac (67 A. Cristea) - D. Niculae (62 Bilaşco), Mazilu (46 N. Dică).

Sâmbătă, de la ora 20:30, România va juca ultima partidă amicală din acest mini-turneu din Austria, împotriva reprezentativei Hondurasului.

×