x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ŢSKA - Inter 0-1, Chivu este în semifinale

ŢSKA - Inter 0-1, Chivu este în semifinale

de Ionut Paduraru    |    06 Apr 2010   •   00:00

Inter Milano, echipa lui Cristian Chivu, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după o dublă victorie cu 1-0 în faţa lui ŢSKA Moscova. În manşa secundă a sferturilor, campioana Italiei s-a impus, marţi, în deplasare, pe stadionul Lujniki din Moscova.

Învingătoare cu 1-0 în urmă cu o săptămână, echipa lui Jose Mourinho a început perfect şi returul. Incert înaintea partidei, Sneijder a transformat o lovitură liberă obţinută de Milito. Era doar minutul 6 şi ŢSKA avea nevoie de trei goluri pentru a întoarce soarta calificării. Misiunea milanezilor a devenit şi mai uşoară imediat după pauză, când Odiah a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

În superioritate numerică şi pe tabela de marcaj, Mourinho nu a riscat nimic şi în minutul 64 a scos un atacant, pe Pandev, şi l-a introdus pe Chivu pentru a întări defensiva. Inter a controlat perfect partida până la final şi merge în semifinale, unde va întâlni echipa calificată dintre FC Barcelona şi Arsenal (în tur 2-2).

Miercuri, de la ora 21:45, vor avea loc ultimele două meciuri din sferturi: Bordeaux - Olympique Lyon (în tur 1-3) şi Manchester United - Bayern Munchen (în tur 1-2).

×
Subiecte în articol: redactie