x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tunurile pe Florea

Tunurile pe Florea

de Dragos Stoica    |    29 Iul 2008   •   00:00
Tunurile pe Florea

CAZUL "VALIZA"  ●  Mircea Sandu acuza un complot
Presedintele FRF a reafirmat ieri ca nu a incercat sa influenteze deciziile Comisiei de Arbitraj, spunind insa ca seful acestui for a actionat in ultimele zile la comanda unui grup de oameni.



CAZUL "VALIZA"  ●  Mircea Sandu acuză un complot
Preşedintele FRF a reafirmat ieri că nu a încercat să influenţeze deciziile Comisiei de Arbitraj, spunînd însă că şeful acestui for a acţionat în ultimele zile la comanda unui grup de oameni.

În loc să se limpezească, scandalul valizei cu bani găsite asupra lui Teia Sponte la Cluj în ultima etapă a campionatului trecut se complică de la o zi la alta.

ATAC. După ce Daniel Florea, preşedintele Comisiei de Arbitraj, a declarat că Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu s-au implicat în acest caz, cerîndu-i să menţină deciziile adoptate anterior de Comisiile de Disciplină şi Apel, prin care Steaua era penalizată cu şapte puncte, iar Gigi Becali avea interzis doi ani pe stadion, preşedintele FRF a reacţionat ieri dur. "Naşu’" a venit în faţa presei blindat cu o înregistrare de la 3 iulie, cînd acelaşi Florea susţinea contrariul în faţa presei, spunînd că nu a fost vreodată supus la vreo presiune de cînd a fost numit în fruntea CAF. "Sînt curios cînd a minţit acest om! Atunci sau acum cîteva zile, cînd a dat toate acele declaraţii cum că i-am cerut să menţină pedeapsa Stelei? Florea este o marionetă, a făcut toate aceste declaraţii dirijat, direct interesat. Acest om vrea să-şi facă imagine prin fotbal, are o anumită susţinere politică şi se pregăteşte pentru alegerile din toamnă. Dînsul vrea în Parlament, vrea să fie deputat, poate ajunge şi pe la Uniunea Europeană, de ne trezim cu vreo bucurie", a declarat Sandu.
dragos.stoica@jurnalul.ro

"N-au nici 5% şanse să convoace Adunarea Generală!"

Preşedintele FRF a mai afirmat că actualul scandal din fotbalul românesc este un complot: "Ştiu că vreo şapte persoane din jurul fotbalului ne consideră indezirabili. Aud că se încearcă convocarea unei Adunări Generale extraordinare, dar nu au nici 5% şanse să reuşească acest lucru. Noi dorim să continuăm ceea ce am început acum doi ani şi jumătate. Deocamdată, aşa cum o fi ea, această hotărîre a CAF, prin care sancţiunile Stelei au fost anulate, rămîne în picioare. Este o decizie definitivă şi irevocabilă. Cazul ar putea fi redeschis doar dacă o instanţă civilă va da o altă rezoluţie cercetării paralele pe care o fac acum autorităţile statului", a declarat ieri Sandu. La rîndul său, Gigi Becali a replicat: "Va fi organizată această Adunare Generală, iar Mircea Sandu va avea cel puţin 200 de voturi împotriva lui, dacă nu cumva chiar 250".

×
Subiecte în articol: sport