x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Turcia - Kirita si Frasineanu, turci cu acte

Turcia - Kirita si Frasineanu, turci cu acte

de Madalina Corbeanu    |    18 Aug 2006   •   00:00

Giani Kirita si Cornel Frasineanu, care evolueaza in Turcia din 2003, ar putea obtine cetatenia turca. Cluburile Gaziantepspor si Bursaspor au demarat deja formalitatile pentru naturalizarea fotbalistilor romani.

Giani Kirita si Cornel Frasineanu (foto), care evolueaza in Turcia din 2003, ar putea obtine cetatenia turca. Cluburile Gaziantepspor si Bursaspor au demarat deja formalitatile pentru naturalizarea fotbalistilor romani, motivate de faptul ca jucatorul brazilian al echipei Besiktas, Marcio Nobre, a devenit in aceasta saptamana cetatean turc.

Kirita a jucat in perioada 2003-2005 la Samsunspor, iar din sezonul trecut evolueaza la Gaziantepspor, echipa antrenata de Walter Zenga. Frasineanu evolueaza din iunie 2003 la Bursaspor, formatie unde este coechipier cu Daniel Pancu. Conform noilor reglementari, fotbalistii care nu fac parte din nationala tarii lor pot obtine cetatenia turca fara indeplinirea conditiei de a fi locuit in Turcia cinci ani, dupa ce obtin acordul Guvernului si al presedintelui Turciei.

×
Subiecte în articol: sport