x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Dinamo 0-4 / Adrian Mititelu isi schimba discursul

"U" Craiova - Dinamo 0-4 / Adrian Mititelu isi schimba discursul

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    29 Aug 2006   •   00:00

Infrangerea usturatoare suferita acasa de Universitatea Craiova in fata lui Dinamo l-a determinat pe Adrian Mititelu sa devina mult mai ponderat in declaratii.

LUCID. Dupa ce afirmase ca formatia din Banie se poate lupta pentru ocuparea unui loc pentru cupele europene, declaratiile patronului craiovean au fost asteptate cu mult interes la finalul meciului cu Dinamo. Mititelu a aparut insa in fata camerelor de luat vederi cu picioarele pe pamant, spre surpriza adversarilor sai. "Dinamo a castigat pe merit, dar scorul este unul exagerat. Ne-am aruncat in atac, iar Dinamo, mai experimentata, ne-a taxat dur. Deocamdata, atat poate aceasta echipa tanara a Craiovei, dar eu nu-mi pierd increderea. In vestiar a fost tragedie, i-am vazut pe jumatate din acesti copii plangand in hohote, ceea ce m-a impresionat teribil. Este greu cand pierzi astfel, dar ne-a batut o formatie foarte buna, care are un atac uimitor. Asta este viata, mergem inainte. Pentru moment, Craiova nu are o formatie care sa se ridice la nivelul publicului, caruia ii multumesc pentru modul cum ne-a sustinut", a declarat Adrian Mititelu.

SUSTINERE. Paradoxal, finantatorul Craiovei a fost sprijinit de antrenorul oaspetilor, Mircea Rednic: "Universitatea are echipa de viitor si nu spun acest lucru de pomana. Sunt foarte multi jucatori talentati, nu au nevoie decat de rabdare. Totusi, nu mi-a fost teama de meci, ci de minunatul public craiovean, care a creat si de aceasta data o atmosfera cum rar vezi pe stadioanele noastre. Ma asteptam sa fiu injurat, dar nu sunt suparat pe suporteri. Era ceva firesc, eu fiind antrenor al adversarilor si mai ales ca ei se numesc Dinamo. Oricum, ei sunt cei care m-au sustinut in urma cu doi ani si vreau sa le multumesc".

×
Subiecte în articol: sport dinamo