x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ""U"" Craiova - FC Naţional 1-0 / Rose le-a colorat viaţa

""U"" Craiova - FC Naţional 1-0 / Rose le-a colorat viaţa

de Mario Morcov    |    Marius Mihalcea    |    01 Mai 2007   •   00:00
""U"" Craiova - FC Naţional 1-0 / Rose le-a colorat viaţa

Golul de trei puncte al australianului Joshua Rose i-a adus sufletul la loc patronului Adrian Mititelu. Ştiinţa s-a indepărtat de zona minată a clasamentului şi aşteaptă relaxată ultima parte a campionatului

In decurs de numai o săptămană, Adrian Mititelu a trecut de la agonie la extaz. Iar locul lacrimilor pe care le-a vărsat la finalul partidei cu Unirea Urziceni, scor 0-0, pe teren propriu, a fost luat de un zambet la fel de mare, cat cele şase puncte cucerite de juveţi in ultimele două partide, la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, şi sambătă, cu FC Naţional, pe "Ion Oblemenco".

SATISFĂCUŢI. "A fost foarte, foarte greu, am avut emoţii la fel ca la Piatra Neamţ. Voiam să caştigăm neapărat, pentru că sunt ferm convins că echipa va juca acum la adevărata ei valoare, deoarece a scăpat de presiune", a spus Mititelu după succesul cu 1-0 obţinut de Universitatea in faţa "bancarilor". Autorul golului victoriei oltenilor, australianul Joshua Rose, a declarat: "Imi doream să inscriu, pentru că nu o mai făcusem de mult timp. Totuşi, mă bucur mai ales pentru cele trei puncte decat pentru gol, pe care i-l dedic soţiei". Antrenorul "alb-albaştrilor", Florin Cioroianu, a spus că a pregătit meciul in aşa fel incat echipa sa să-şi poată asigura la final cele trei puncte: "Aveam nevoie de victorie ca de aer, de aceea nu ne-a interesat spectacolul, ci doar să caştigăm". Tehnicianul are planuri mari: "Imi doresc să caştigăm tot, dacă se poate, pană la final. Acesta este obiectivul meu personal". "Viitorul antrenor va trebui să ştie că va sta la Craiova cat va avea rezultate, chiar voi stipula in contract acest aspect", a ţinut apoi să precizeze Mititelu.

Mea culpa

Preşedintele CA al Naţionalului, Constantin Iacov, şi-a asumat intreaga responsabilitate pentru rezultatele dezastruoase ale "bancarilor", care sunt ca şi retrogradaţi: "Greşeala pentru această retrogradare imi aparţine in exclusivitate, pentru că la inceputul sezonului am pus antrenori fără să cunoască prea multă meserie". Cu Marin Dună pe banca tehnică timp de 13 etape şi Jean Vlădoiu in următoarele patru, FC Naţional a cucerit doar 10 puncte din cele 51 posibile.

×
Subiecte în articol: sport