x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA / Suspendat până în 2010 de Federaţie

"U" CRAIOVA / Suspendat până în 2010 de Federaţie

de Mario Morcov    |    30 Dec 2008   •   00:00

Conducând detaşat în topul contribuabililor din amenzi la bugetul FRF cu aproximativ 120.000 de euro, Adrian Mititelu acuză regulile interne ale forului condus de Mircea Sandu.



Patronul Craiovei pare să fi ajuns inamicul public numărul 1 al FRF! Suspendat la începutul lunii pentru alte şase luni, Adrian Mititelu a aflat că toate penalizările primite se cumulează. "Credeam

că intră în vigoare cea mai mare dintre ele, dar am aflat de curând că se adună. Nici nu mai ştiu exact până când sunt suspendat, probabil până la jumătatea lui 2010. O să se schimbe şi conducerea federaţiei până îmi ispăşesc eu pedeapsa", a declarat Mititelu. Acesta nu înţelege cum poate fi în acelaşi timp suspendat din funcţia de preşedinte, dar şi sancţionat pentru declaraţii făcute din această postură: "E caraghios, în timpul suspendării nu ai voie să te duci la vestiar, n-ai voie să reprezinţi clubul, în schimb dacă dai o declaraţie te sancţionează ca şi când ai fi preşedinte în funcţie. Nu mai înţeleg nimic! Numai la noi se poate aşa ceva. Eu am două mici probleme, că spun cu voce tare tot ce mi se întâmplă şi că nu am suport la federaţie. Sunt mulţi preşedinţi de cluburi care dau declaraţii dure, dar nu sunt sancţionaţi. La mine totul se execută cu sânge rece, deoarece nu sunt deloc simpatizat la federaţie".

În altă ordine de idei, Mititelu speră ca anul viitor să aducă aceeaşi creştere pentru formaţia din Bănie. "Cu siguranţă, 2008 a fost mai bun decât 2007. Am urmat aproape în totalitate toţi paşii pe care ni i-am dorit, iar tot ceea ce înseamnă strategia de ascensiune a Universităţii a funcţionat aproape cum ne-am planificat. Dacă vom păstra acelaşi ritm de creştere, iar în 2009 vom înregistra aceeaşi diferenţă ca aceea dintre 2007 şi 2008, ar fi foarte, foarte bine", a spus oficialul.

×
Subiecte în articol: sport