x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - Viitorul este sumbru

"U" CRAIOVA - Viitorul este sumbru

18 Mai 2005   •   00:00

Parca nefiind de ajuns ca situatia conducerii echipei este neclara, la Universitatea a intrat raca si intre jucatori.



  • de MARIO MORCOV

  • SUPARAT. Papura este dezamagit de unii dintre colegii sai
    Purtatorul de cuvant al nemultumitilor este capitanul Corneliu Papura, care i-a atacat in termeni duri pe cei cinci jucatori banuiti ca au semnat deja intelegeri cu echipe din Bucuresti: Guso, Daouda, Plesan, Moti si I. Iordache. "La inceputul returului eram cu totii o familie. Toti speram sa salvam echipa de la retrogradare si ne gandeam la viitor. Ei au uitat de toate aceste lucruri", a spus Papura. Cei cinci au negat purtarea tratativelor, dar surse din interiorul clubului au dezvaluit ca la echipa s-au format deja doua tabere.

    CUMPARARE. Capitanul Universitatii a mai declarat ca echipa olteana ar trebui sa ramana in Divizia A, indiferent daca pentru aceasta ar trebui sa cumpere un loc in primul esalon sau sa fuzioneze cu o alta formatie. "Daca as fi patron si as avea bani, as dori sa cumpar un loc in Divizia A. Desi sunt jucator activ si retrogradez, in premiera, cu aceasta echipa, Universitatea merita si trebuie sa aiba continuitate in Divizia A. Nu-i inteleg pe aceia care spun ca mai bine sa promovam din Divizia B, decat sa cumparam sau sa fuzionam", a spus Papura, adaugand ca va ramane la echipa chiar si in Divizia B.

    ECHIPA NU SE MAI VINDE
    Zilele trecute, Dinel Staicu le-a spus unor prieteni apropiati ca n-ar mai vrea sa vanda echipa, ci doar cativa jucatori, in frunte cu Mihaita Plesan, iar cu banii obtinuti sa cumpere un loc in primul esalon. De cealalta parte, nici Gigi Netoiu nu a renuntat la gandul preluarii Universitatii, dar este suparat ca Staicu nu a venit personal la negocieri. Dinel si-a trimis la Bucuresti omul de incredere, Cornel Volintiru, cu care vicepresedintele dinamovist nu a vrut insa sa discute. "Daca vrea sa facem ceva serios, sa vina personal, nu sa-mi trimita fel si fel de oameni, pe care eu nu-i cunosc si in care nu pot avea incredere", a spus Comandantul.

    ×
    Subiecte în articol: sport echipa