x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ultima mutare

Ultima mutare

de Mihai Igirosanu    |    31 Iul 2008   •   00:00

STEAUA  ●  Toja va semna pe patru ani cu "ros-albastrii"
Trupa din Ghencea a reusit marti noapte si ultimul transfer pe care si l-a propus, ajungind la un acord cu americanii de la FC Dallas pentru achizitionarea mijlocasului ofensiv columbian Juan Carlos Vega Toja.



STEAUA  ●  Toja va semna pe patru ani cu "roş-albaştrii"
Trupa din Ghencea a reuşit marţi noapte şi ultimul transfer pe care şi l-a propus, ajungînd la un acord cu americanii de la FC Dallas pentru achiziţionarea mijlocaşului ofensiv columbian Juan Carlos Vega Toja.

După îndelungi negocieri purtate atît cu conducerea grupării texane, cît şi cu oficialii Major Soccer League, oficialii Stelei au obţinut transferul internaţionalului columbian de tineret, în schimbul căruia vor plăti aproximativ un milion de dolari.  

CONTRACT. Conform negocierilor purtate deja între Steaua şi impresarul Claudio Mossio, jucătorul în vîrstă de 23 de ani va primi un salariu de 170.000 de euro pe sezon. "Toja e jucătorul nostru. Ne-am înţeles cu oficialii lui Dallas şi cu liga americană de fotbal, iar pînă la finalul săptămînii, cel mai probabil vineri, Toja va sosi în România şi va fi prezentat oficial", a confirmat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. Toja a evoluat în 31 de meciuri pentru echipa americană, reuşind să puncteze de şapte ori.

Goian şi Nicoliţă, pe loc

Înaintea plecării spre Vaslui, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit că ipoteza plecării lui Bănel Nicoliţă la Galatasaray nu este reală. "Este o invenţie a presei. Nu se pune problema ca Bănel să plece şi nici ca Goian să părăsească Steaua", a spus Becali. Altfel, LPF a amînat cu o zi meciul din etapa a III-a a Ligii 1, Poli Iaşi – Steaua. Programată iniţial la 8 august, de la ora 20:00, partida va avea loc la 9 august, la ora 20:30. "Roş-albaştrii" vor beneficia astfel de o zi în plus de odihnă în perspectiva dublei manşe din preliminariile Ligii Campionilor. Steaua îşi va afla vineri adversara din ultimul tur preliminar al celei mai puternice competiţii europene intercluburi.

×
Subiecte în articol: sport