x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ultimul efort, la Mierlo

Ultimul efort, la Mierlo

de Mihai Igirosanu    |    10 Iul 2007   •   00:00
Ultimul efort, la Mierlo

Echipa lui Gică Hagi a ajuns ieri in localitatea olandeză Mierlo, acolo unde este programat cel de-al doilea stagiu de pregătire inaintea startului de sezon şi a preliminariilor Ligii Campionilor.

Steaua - "Roş-albaştrii" incep azi cantonamentul din Olanda

Echipa lui Gică Hagi a ajuns ieri in localitatea olandeză Mierlo, acolo unde este programat cel de-al doilea stagiu de pregătire inaintea startului de sezon şi a preliminariilor Ligii Campionilor.

Spre deosebire de lotul deplasat la Kaprun, Hagi a renunţat la Tudose, Pintilii, Prunescu şi Saban. Israelianul a plecat in ţara sa natală imediat după revenirea din Austria, aflăndu-se in negocieri avansate cu Maccabi Nethanya. Dacă juniorii Jean Prunescu şi Alexandru Tudose vor fi imprumutaţi mai mult ca sigur la Gloria Buzău, mijlocaşul Eric Bicfalvi, transferat de la Jiul, va fi păstrat in lot. La Mierlo, trupa din Ghencea are perfectate patru meciuri amicale: la 12 iulie cu polonezii de la Belchatow, la 14 iulie cu bulgarii de la Litex Loveci, la 16 iulie cu grecii de la AEK Atena şi la 18 iulie cu olandezii de la Willem II Tilburg.

PROBLEME. Din delegaţia "roş-albaştrilor" nu a făcut parte managerul sportiv, Adrian Ilie, care a rămas la Bucureşti pentru a incerca să perfecteze şi alte transferuri. La imbarcarea in cursa de Amsterdam, nigerianul Ifeanyi Emeghara şi Gigel Coman erau să fie uitaţi in aeroport. Din cauza unei erori tehnice, cei doi nu figurau pe lista de rezervări. Cel mai preocupat a fost nigerianul, care a crezut iniţial că are probleme cu viza. Pănă la urmă totul s-a rezolvat cu bine şi cei doi fotbalişti au plecat impreună cu colegii lor la Mierlo.

Polonezul Golanski a semnat pe trei ani

Internaţionalul polonez Pawel Golanski a sosit in noaptea de duminică spre luni in Bucureşti, la ora 1:20, fiind aşteptat la Aeroportul "Henri Coandă" de preşedintele Valeriu Argăseală şi de managerul sportiv Adrian Ilie. "Am venit la Steaua pentru că este o echipă foarte bună şi imi doresc foarte mult să joc in Liga Campionilor", a declarat la sosirea pe aeroport fundaşul dreapta achiziţionat de la Korona Kielce. Acesta a semnat un contract pe trei ani, alăturăndu-se tot ieri lotului stelist, in Olanda. Golanski şi Adi Ilie ajunseseră incă de duminică seară la o inţelegere telefonică in privinţa salariului. In privinţa celuilalt transfer, cel al stoperului spaniol de la Getafe, Ruben Pulido, cotidianul madrilen AS a anunţat ieri că Steaua i-a oferit o primă de instalare de un million de euro. "Mai sunt şi alte echipe interesate, Espanyol şi Deportivo La Coruna, dar noi am făcut prima ofertă. Aşteptăm in aceste zile un răspuns", a declarat Adrian Ilie.

Remiză pentru Zaglebie

Adversara Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, campioana Poloniei, Zaglebie Lubin, a terminat la egalitate,

2-2, un meci amical susţinut duminică seară impotriva azerilor de la Khazar Lenkoran.

Ex-sovieticii au condus cu 2-0 la pauză, Zaglebie reducănd din diferenţă in minutul 72, prin Stasiak, iar golul egalizator a fost reuşit de Iwanski, in minutul 90. Zaglebie a jucat in următoarea formulă: Jesionkowski - Felipe, Szczypkowski, Arboleda, Kocot - Klofik, Jackiewicz, M. Bartczak, Kolendowicz - Chaşbişski, Mierzejewski. In repriza a doua au mai intrat Ptak, G. Bartczak, Stasiak, Alunderis, Tiago Gomes, Rui Miguel, Golişski, Iwaşski, Pietroş, Andre Nunes şi Wşodarczyk, ultimul fiind transferat recent de la Legia Varşovia.

×
Subiecte în articol: sport