x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Un puşcăriaş agramat!”

“Un puşcăriaş agramat!”

de Daniel Stan    |    07 Sep 2008   •   00:00
 “Un puşcăriaş agramat!”

Directorul general al FRF a sărit în apărarea lui Florin Prunea, după ce acesta a fost acuzat de preşedintele LPF că ar fi adus femei în cantonamentul echipei naţionale în campania de calificare pentru trecuta ediţie a CE din Elveţia şi Austria.

Directorul general al FRF a sărit în apărarea lui Florin Prunea, după ce acesta a fost acuzat de preşedintele LPF că ar fi adus femei în cantonamentul echipei naţionale în campania de calificare pentru trecuta ediţie a CE din Elveţia şi Austria.

 
După ce Ionuţ Lupescu l-a acuzat, voalat, pe Dumitru Dragomir că ar fi unul dintre susţinătorii lui Marian Iancu în scandalul depunctării, preşedintele LPF a ieşit la atac, dar nu împotriva directorului general al FRF, ci a colegului său Florin Prunea.

 
ACUZE GRAVE. “Nu Mircea Sandu conduce federaţia, ci Prunea. Am martori că a adus femei în cantonamentul echipei naţionale înaintea partidei cu Bulgaria, precum şi înainte de jocul cu Belarus”, a tunat Dragomir. În replică, Prunea a încercat să se apere: “Eu nu am fost nici la Constanţa şi nici în Belarus. Este un mincinos şi o să ajungă la puşcărie. Să se ducă la balamuc. Îl dau în judecată pentru cele afirmate”. Totuşi, fostul goalkeeper al echipei naţionale a rămas fără replică în momentul în care Dragomir l-a întrebat: “Dacă este adevărat ce spun pleci? Dacă nu este aşa plec eu. Dacă va fi nevoie voi aduce şi poze”. Şeful Ligii a continuat: “Prin ce a făcut, prin rolul de «peşte» federal, Prunea vrea să îi compromită pe Mircea Sandu şi pe Adalbert Kassai. A făcut desfrîu cu gagici, nu cu fotbaliştii, cu alţii, o să spun altădată despre cine e vorba. Nevestele fotbaliştilor nu au de ce să se teamă, jucătorii nu au fost implicaţi în această problemă”.

 
REPLICI. Prunea nu a rămas dator: “Eu sînt directorul Departamentului Relaţii Internaţionale, mă ocup de alte probleme. Ca să fiu ironic, nici măcar nu mănînc peşte. Cînd susţine domnul Dragomir că am adus femei în cantonament, la meciul cu Bulgaria, eu eram plecat cu echipa naţională de tineret în Germania. Nu este sănătos la cap. Oricum, justiţia va face dreptate”. În apărarea lui Prunea a sărit directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. “Nimeni din federaţie şi din echipa naţională nu ţine cont de ceea ce spune Dumitru Dragomir. El nu reprezintă nimic, este un nimeni. Vom spune mai multe într-o conferinţă de presă şi vom demonstra minciunile acestui puşcăriaş agramat.” Prins la mijloc în tot acest scandal, preşedintele Mircea Sandu a încercat să fie echidistant în prima fază: “Dacă Dragomir a declarat aşa ceva, atunci ar fi bine să aducă şi probe. Oricum, m-a mirat ceea ce a spus, sînt lucruri destul de grave. Îl ştiam un om mai cumpătat în vorbe”. Imediat însă, “Naşu” a lăsat de înţeles că preşedintele LPF i-ar dori locul în fruntea federaţiei: “Cred că toată lumea şi-a dat seama despre cine este vorba atunci cînd Gigi Becali a spus, nu demult, că există cineva care şi-ar da ani din viaţă numai să nu mai fiu eu în fruntea FRF”. Surse federale susţin că acest scandal a fost declanşat de Dragomir, cu speranţa de a pune la pămînt actuala conducere a FRF, avînd în spate sprijinul Timişoarei, după “cazul depunctarea”

×
Subiecte în articol: sport dragomir prunea