x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport US Open. Melandie Oudin, o nouă stea pentru SUA

US Open. Melandie Oudin, o nouă stea pentru SUA

08 Sep 2009   •   00:00
US Open. Melandie Oudin, o nouă stea pentru SUA
Sursa foto: Reuters/

Jucătoarea americană de tenis Melanie Oudin şi-a continuat evoluţia remarcabilă la US Open cu o victorie în faţa Nadiei Petrova, scor 1-6, 7-6 (2), 6-3, şi o calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.



Părea că norocul nu îi mai surâde jucătoarei de 17 ani, când a fost surclasată în primul set de rusoaică, dar Oudin şi-a revenit şi a câştigat setul doi la tie-break şi apoi a reuşit două break-uri în setuci decisiv obţinând o nouă victorie faimoasă, scrie antena3.ro.

Oudin o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki în sferturi. Wozniacki, care a trecut pe parcurs şi de Sorana Cîrstea, a învins-o în optimi pe favorita numărul şase, Svetlana Kuznetsova, scor 2-6, 7-6 (5), 7-6 (3).

"Nu am început deloc bine partida şi Nadia a servit incredibil. Dar am rămas în joc şi în setul doi mi-a dăruit câteva puncte gratis, iar încrederea mi-a revenit şi am crezut că pot obţine victoria, ceea ce am şi făcut", a spus Oudin, locul 70 în lume.

Tânăra din Marietta, Georgia, care a ajuns în optimi şi la Wimbledon, a învins-o pe Maria Sharapova şi favorita numărul patru a turneului, Elena Dementieva, în rundele precedente.

În sferturi s-a calificat şi Kateryna Bondarenko, după victoria zdrobitoare, 6-0, 6-0, în partida cu Gisela Dulko din Argentina. Dulko a fost o umbră a jucătoarei care a învins-o pe Sharapova la Wimbledon, în acest an, fiind surclasată după doar 47 de minute de joc. "Am primit nişte mesaje să obţin răzbunarea", a spus Bondarenko, făcând referire la sora ei Alona, care a fost învinsă de Dulko în runda a doua.

×
Subiecte în articol: sport