x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Va fi anul nostru!"

"Va fi anul nostru!"

de Mario Morcov    |    08 Iul 2008   •   00:00
"Va fi anul nostru!"

 "U" CRAIOVA  ●  Wobay crede în şansele oltenilor
"Perla neagră" a formaţiei din Bănie a revenit sub comanda lui Nicolo Napoli cu gînduri mari pentru următorul sezon, africanul considerînd că Universitatea se va bate pentru un loc cupele europene.



 "U" CRAIOVA  ●  Wobay crede în şansele oltenilor
"Perla neagră" a formaţiei din Bănie a revenit sub comanda lui Nicolo Napoli cu gînduri mari pentru următorul sezon, africanul considerînd că Universitatea se va bate pentru un loc cupele europene.

Absent motivat în prima parte a pregătirii centralizate efectuate de olteni ca urmare a meciurilor pe care le-a disputat pentru naţionala din Sierra Leone, Julius Wobay crede că oltenii vor fi surpriza plăcută a următorului campionat.

  Jurnalul Naţional: Julius, unii au spus că nu te vei mai întoarce la Craiova cînd au văzut că nu ai venit la primul cantonament...


Julius Wobay: Oamenii nu trebuie să gîndească niciodată aşa despre mine. Eu mă întorc întotdeauna, pentru că am un contract şi eu îmi respect toate contractele. Am avut nevoie doar de puţin timp liber, pentru că am jucat pentru echipa naţională mai multe meciuri şi am fost extrem de obosit. Oricum, am absentat motivat, am păstrat mereu contactul cu conducerea clubului.

  Ai avut evoluţii bune pentru echipa naţională din Sierra Leone, dar rezultatele nu au fost dintre cele mai bune.

În fotbalul de azi trebuie să mai ai şi noroc. Dacă nu ai şansă, poţi să joci bine şi să pierzi în faţa unui adversar care a jucat mai slab ca tine. Noi nu ne-am pierdut speranţa, credem încă în calificare.

"Să învăţăm din greşeli"


  Cum ai văzut de pe margine meciul Universităţii cu Metalurg?

Toată lumea a fost obosită, este ceva normal, dar sînt convins că încet-încet, o dată cu apropierea startului de sezon, vom fi într-o formă mult mai bună. Cred mult în sezonul viitor pe care îl va face Craiova. Avem o trupă bună, cu jucători care s-au maturizat. Dacă vom învăţa din greşelile făcute anul trecut şi acum doi ani, vom putea să ne batem pentru primele cinci locuri la cupele europene.

  Avînd în vedere că ai un handicap de pregătire în faţa celorlalţi, crezi că vei reuşi să fii în formă pînă la începutul sezonului?

Cu siguranţă. Voi avea timp destul pînă atunci, chiar dacă am lipsit la primul cantonament. Oricum, cît am fost plecat, pe perioada vacanţei, nu am stat pe scaun toată ziua, am avut partide cu echipa naţională, deci nu mi-am ieşit deloc din formă. Voi putea juca din primul meci fără probleme.

×
Subiecte în articol: sport