x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victor Becali: Chivu nu are nici o ofertă de la Real Madrid

Victor Becali: Chivu nu are nici o ofertă de la Real Madrid

08 Iun 2010   •   00:00
Victor Becali: Chivu nu are nici o ofertă de la Real Madrid
Sursa foto: /Reuters

Impresarul fundaşului Cristian Chivu, Victor Becali, a declarat pentru presa italiană că jucătorul român se simte excelent la Inter Milano, unde mai are contract până în 2012, şi că nu există nici o ofertă pentru căpitanul tricolorilor din partea clubului Real Madrid.

"Cristian e legat de Inter cu până în 2012. Nu este necesar să vorbim de o prelungire a înţelegerii, Chivu se simte excelent la Milano şi e mulţumit de sezonul pe care l-a avut, în ciuda accidentării. Mourinho nu-i poate lua pe toţi jucătorii Interului la Madrid. Lăsând gluma la o parte, ceea ce pot spune e că relaţii pe care Cristian a avut-o cu tehnicianul portughez a fost una foarte bună în aceşti doi ani. Nu a existat însă nici un contact şi nici o ofertă din partea Realului. Totuşi, niciodată nu poţi şti ce se va întâmpla, perioada de transferuri abia a început", a declarat impresarul site-ului FcInterNews.it.

Presa italiană a scris în ultima perioadă că tehnicianul Jose Mourinho, care a plecat de la Inter la Real Madrid, ar dori să aducă la gruparea spaniolă mai mulţi jucători ai formaţiei milaneze, printre care se află şi fundaşul român Cristian Chivu.

×