x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zinedine Zidane va lucra gratuit pentru Real Madrid

Zinedine Zidane va lucra gratuit pentru Real Madrid

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Oct 2009   •   00:00
Zinedine Zidane va lucra gratuit pentru Real Madrid
Sursa foto: Marca/

Fostul "balon de aur" Zinedine Zidane se reîntoarce pe Santiago Bernabeu. Nu ca jucător, ci ca membru al unui comitet al Real Madrid. Fostul internaţional francez nu va avea nicio tangenţă cu deciziile care se iau în plan fotbalistic la gruparea cu care a căştigat un titlu de campion al Spaniei, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Intercontinentală! A pus, totuşi, o singură condiţie până să îşi dea acordul de colaborare: Franck Ribery să fie transferat pe Santiago Bernabeu!



Zinedine Zidane va lucra începând de săptămâna viitoare în cadrul unui comitet al Real Madrid, având obligaţia de a însoţi echipa la meciurile importante. Fostul cocoş galic a acceptat să lucreze gratis pentru gruparea spaniolă în cadrul unei asociaţii care luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice, urmând ca Real Madrid să sprijine respectiva asociaţie! Fostul căpitan al naţionalei Franţei nu vrea să fie în centrul atenţiei şi nu va avea nici birou la sediul grupării.

Preşedintele clubului, Florentino Perez, a promis încă de când a obţinut al doilea mandat că îl va aduce la club pe Zidane, iar francezul va fi prezent pe stadionul Santiago Bernabeu la meciul de sâmbătă, cu Valladolid.




×
Subiecte în articol: sport