x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iuliu Mureşan critică prestaţia lui Istvan Kocacs: "Arbitrul a scăpat jocul din mână"

Iuliu Mureşan critică prestaţia lui Istvan Kocacs: "Arbitrul a scăpat jocul din mână"

31 Oct 2010   •   00:00
Iuliu Mureşan critică prestaţia lui Istvan Kocacs: "Arbitrul a scăpat jocul din mână"
Sursa foto: /Intact Images

Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, sâmbătă, după egalul obţinut pe terenul liderului Oţelul Galaţi, că gruparea ardeleană ar fi meritat să câştige, iar arbitrul a "scăpat jocul din mână".

"A fost un meci frumos, de mare angajament. Păcat că nu am învins, deoarece echipa a avut o atitudine foarte bună. Meritam să câştigăm, cred că arbitrul a scăpat meciul din mână. Eliminarea lui Traore consider că este greşită. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, poate doar lui Veloso acea intrare dură care a fost gratuită. O văd pe Oţelul campioană de toamnă, nu cred că mai poate pierde acest titlu onorofic", a declarat Mureşan.

Despre dificila partidă cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, oficialul CFR-ului a spus: "Un egal cu Bayern ar fi un succes. Este o echipă mare, dar în fotbal se poate orice".

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa campioanei CFR Cluj, în cadrul etapei a 13-a a Ligii I. Pentru Oţelul a marcat Iorga '58, în timp ce CFR a punctat prin Peralta '90.

CFR va întâlni formaţia Bayern Munchen miercuri, la Cluj, în cadrul etapei a 4-a a grupei E a Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: liga 1