x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga, marea câştigătoare de la MTV EMA 2010!

Lady Gaga, marea câştigătoare de la MTV EMA 2010!

08 Noi 2010   •   00:00

Controversata cântăreaţă a revendicat premiile la trei dintre cele cinci categorii pentru care a fost nominalizată, devansând-o astfel pe Katy Perry, care a luat doar un premiu, tot din cinci nominalizări. Astfel, Lady Gaga a câştigat la categoriile "Best Song" (pentru piesa "Bad Romance"), "Best Female" şi "Best Pop".






Principala contracandidată a artistei, Katy Perry, care a fost nominalizată tot la cinci categorii, a luat un singur premiu, cel pentru "Best Video".



Gala premiilor MTV Europe Music Awards 2010, găzduită la Madrid de actriţa Eva Longoria, a fost deschisă de Shakira. De altfel, ea a fost premiată în cadrul secţiunii "Free Your Mind", pentru implicarea sa în campanii privind educaţia copiiilor defavorizaţi.



De la gala de duminică au mai plecat cu premii Kesha, pentru "Best New Act", Paramore, la categoria "Best Alternative", Justin Beaber, pentru "Best Male", în timp ce rockerii de la Linkin Park au punctat la "Best Live Act", iar la categoria "Best Rock", câştigători au fost desemnaţi Thirty Seconds to Mars.

De asemenea, trupa Bon Jovi a primit trofeul "Global Icon", pentru activitatea din întreaga carieră, premiul fiind acordat în premieră la MTV Europe Music Awards.

Calificată în finala MTV Europe Music Awards la categoria "Best European Act", Inna, reprezentanta României, a pierdut în faţa contracandidatului din Italia, Marco Mengoni.

×
Subiecte în articol: muzica