x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bilete la Roxette, cu o zi mai devreme

Bilete la Roxette, cu o zi mai devreme

de Alex Revenco    |    14 Noi 2010   •   21:53

Emagic, organizatorii concertului Roxette din primăvara anului viitor, anunţă că pentru acel spec­­tacol biletele se vor pune în vânzare cu o zi mai devreme, acestea fiind disponibile înce­pând de astăzi, online, la www.MyTicket.ro.

Această de­ci­zie a fost luată în urma nu­me­roaselor solicitări venite din partea fanilor formaţiei, care au "asaltat" adresele de mail şi telefoanele organizatorilor pentru a-şi exprima bucuria şi pentru a cere informaţii despre bilete.

Am mai aflat de la organizatori că "vestea primului show pe care Roxette îl va susţine la Bu­cureşti a stârnit reacţii puternice în rân­dul fanilor trupei atât din Româ­nia, cât şi din afara ţării, admiratori din Moldova, Unga­ria, Grecia sau Turcia anun­ţân­du-şi deja dorinţa de participare la concert.

Preţurile biletelor la Roxette, dis­ponibile la MyTicket.ro, sunt: Gol­den VIP (cu loc, în faţa sce­nei) - 350 de lei, Tribuna VIP (cu loc, în tribună) - 250 de lei, Ga­zon A (în picioare) - 120 de lei. Primul concert Ro­xet­te în Ro­mânia va avea loc la 30 mai 2011 la Zone Arena.

×
Subiecte în articol: muzica