x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea: Problema cu frunza a fost rezolvată

Udrea: Problema cu frunza a fost rezolvată

07 Oct 2010   •   00:00
Udrea: Problema cu frunza a fost rezolvată
Sursa foto: Dragos Stoica/Jurnalul National

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, astăzi, la deschiderea târgului de turism Winter Holiday din Bucureşti, că falsa problemă cu frunza din logoul brandului turistic al României a fost rezolvată prin dispariţia site-ului străin care conţinea o frunză similară.



"Falsa problemă cu frunza din logo, care ar mai fi fost conţinută în logoul unei societăţi comerciale care închiria maşini, am reuşit să o rezolvăm, în sensul în care pagina de web, site-ul respectivei societăţi, a dispărut după o lună", a spus Udrea, potrivit Mediafax. Ea a adăugat că firma care apărea pe respectivul site nu există în acest moment în Irlanda.

"Aşa că, în afară de foarte multă promovare care s-a făcut în acel moment pentru brandul turistic, în rest tot scandalul n-a reuşit să ne oprească în a continua să susţinem acest brand aşa cum s-a decis în urma cercetărilor", a afirmat ministrul.

Udrea a spus că nici până acum nu a fost o problemă şi că cel mult exista riscul să mai existe frunză în logo-ul unei alte companii. "Nici măcar această problemă nu o avem, consiliul decisese oricum că rămâne acelaşi brand. În acest moment am satisfacţia că nici acea problemă, despre care s-a discutat pe televiziuni, nu există", a afirmat Elena Udrea.



×
Subiecte în articol: observator