x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Ovidiu Vântu dat în consemn la frontieră

Sorin Ovidiu Vântu dat în consemn la frontieră

09 Dec 2009   •   00:00
Sorin Ovidiu Vântu dat în consemn la frontieră
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/Jurnalul Naţional

Sorin Ovidiu Vântu este dat în consemn la frontieră pentru ca autorităţile judiciare să fie anunţate când acesta părăseşte România, aceasta nefiind o măsură preventivă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Poliţia de Frontieră nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această măsură, precizând că informaţia intră în categoria celor clasificate.

Pe de altă parte, Ministerul Public a refuzat să dea orice fel de informaţie în acest sens.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a constituit un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la cei care l-au ajutat pe Nicolae Popa, fostul director Gelsor, să se sustragă executării pedepsei.

Biroul de presă al Ministerului Public a comunicat în 3 decembrie că, "în baza informaţiilor primite cu privire la arestarea cetăţeanului român Popa Nicolae, la data de2.12.2009, în Indonezia, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizarea infractorului cu privire la persoanele care au ajutat persoana condamnată să se sustragă de la executarea pedepsei". Instituţia nu a oferit alte detalii.


Realitatea Caţavencu nu va mai edita, din 2010, Business Standard,Cotidianul
Surse din cadrul Realitatea-Caţavencu au declarat, pentru MEDIAFAX, că, de la 1 ianuarie 2010, cotidianele Business Standard şi Cotidianu  nu vor mai fi editate în cadrul grupului, iar pentru vânzarea agenţiei de presă NewsIn se poartă negocieri.

Conform surselor, angajaţii au fost anunţaţi că, de la 1 ianuarie 2010, Grupul se va concentra pe media digitală, urmând să investească în creşterea şi dezvoltarea strategică a posturilor TV şi radio.

"Eu nu ştiu foarte multe, pentru că nu sunt implicat pe partea de bani. Din câte ştiu eu, există discuţii cu cineva interesat de preluare", a declarat Cornel Nistorescu.

De asemenea, Sorin Freciu, şef Divizie Business Realitatea Caţavencu, a declarat că nu poate oferi detalii suplimentare cu privire la cotidianul Business Standard. "Nu pot da detalii suplimentare. Pot să vă spun că Business Standard nu va mai apărea în print, dar continuă pe online, la standard.ro, ca parte a portalului money.ro", a precizat Freciu, care a subliniat că există disponibilitatea pentru a negocia cu un eventual investitor "orice formulă de preluare".

Totodată, Freciu a precizat că săptămânalul Money Express va apărea în aceeaşi formulă şi cu aceeaşi echipă editorială. 
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic