x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Jucătorul şi extremiştii: Băsescu, intervievat de un vânzător de uşi de garaj

Jucătorul şi extremiştii: Băsescu, intervievat de un vânzător de uşi de garaj

17 Noi 2009   •   00:00
Jucătorul şi extremiştii: Băsescu, intervievat de un vânzător de uşi de garaj

Preşedintele în funcţie al României a reuşit, după ce a brăzdat ca fulgerul studiourile redutabile posturi tv Taraf şi Etno, o premieră apocală de campanie. Astăzi a reuşi să-şi facă timp pentru a acorda un interviu, transmis online (www.basescu-live.ro) pe siteul său, unui vânzător de uşi de garaj fără rigori de program de lucru.

Mihai Valentin Axinte (http://bleen.ro/usi-de-garaj), unul dintre cei mai aprigi fani ai lui Traian Băsescu din mediul online, cunoscut în blogosferă drept Bleen (www.bleen.ro), devenit notoriu în timpul scandalului generat de numirea lui Cornel Nistorescu director la Cotidianul, agregator şi propagator al mesajelor de tip extremist ale khmerilor portocalii, este cel care, de altfel, a creat pe Facebook un grup de susţinere a candidatului-jucător, intitulat (chipurile ironic) "Uniţi Pentru Dictatura Băsescu".

Un exemplu de mesaj obişnuit, postat pe 2 noiembrie 2009, este "cunoscutul industriaş Dinu Patriciu a fost forţat de către regimul nostru dictatorial să părăsească, după naţionalizare, patria. Acesta a ales să ducă o viaţă mizeră într-o ţară cu o democraţie autentică şi o economie prosperă, Kazahstan".

Blogul vânzătorului de uşi a fost folosit, între altele, pentru postarea înregistrării ambientale ilegale, cu tot cu titraj, a discuţiilor dintre deputaţii membri ai Comisiei Udrea.

×
Subiecte în articol: politic