x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Cum a reușit un bărbat să se "prăjească" pe interior

Cum a reușit un bărbat să se "prăjească" pe interior

02 Ian 2016   •   18:31
Cum a reușit un bărbat să se "prăjească" pe interior

Cazul înspăimântător al unui culturist amator din Marea Britanie „prăjit“ pe interior după ce s-a îndopat cu aşa-numitele „fat burners“ readuce în prim-plan, şi în România, lipsa legislaţiei care să reglementeze comercializarea şi folosirea acestor substanţe, scrie prosport.ro.

Presa din Marea Britanie a popularizat zilele trecute păţania lui Lewis Brown, un bărbat de 25 de ani care, obsedat de felul în care arată, a ajuns în pragul morţii după ce a consumat aşa-numitele „fat burners“, pilule care promit să elimine repede ţesutul adipos. Este o situaţie extremă petrecută în Insulă, însă nici în România culturiştii de ocazie care populează sălile „de forţă“ nu sunt protejaţi de lege, iar anabolizantele şi aşa-zisele „suplimente“ se vând la liber, fără reţetă.

Medicii l-au „stins“ într-o cadă cu gheaţă

Nemulţumit de faptul că, deşi mergea zilnic la sală, corpul său nu se modela suficient de rapid şi de mult, Lewis a început să consume mai întâi steroizi, apoi, astă-vară, a trecut la nişte pastile pe care producătorul le prezenta drept ideale pentru cei care vor să „ardă“ mai rapid grăsimea.

Continuarea, pe prosport.ro.

×
Subiecte în articol: sala fitness