x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Burse și premii pentru profesori excepționali

Burse și premii pentru profesori excepționali

28 Iun 2016   •   19:40

ampania Liga profesorilor excepţionali, organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în semn de respect pentru reprezentanţii unei profesii nobile, și-a desemnat câștigătorii celei de-a III-a ediții.

Primii clasați sunt Alina Cristina Cocoș, profesoară de geografie la Colegiul Național Mihai Viteazul din București, Maria Iuliana Buleteanu, învățătoare la Liceul George Țărnea, Băbeni, Vâlcea, și Cristina Rusu, profesoară de geografie la Colegiul Tehnic Infoel din Bistrița. Premiile lor constau în trei burse de merit, de 30.000, 20.000 și respectiv 10.000 lei, pe durata anului educațional 2016-2017.

Ocupantul locului patru, Costică Costan, profesor de fizică la Colegiul Național Ștefan cel Mare, Suceava, va pleca într-o tabără educațională la o universitate de prestigiu din Europa. Următorii șase premianți vor fi răsplătiți cu câte un laptop. Totodată, toți ocupanții primelor zece locuri vor mai primi diverse premii, între care și materiale de specialitate și educaționale sau enciclopedii.

Clasamentul a fost alcătuit în urma voturilor online primite de profesori.

"Îi felicităm și ne bucurăm să îi primim în marea familie a Ligii Profesorilor Excepționali, eveniment creat la inițiativa profesorului Dan Voiculescu" - Trisi Cristea, directorul Fundației

VEZI AICI lista completă a câștigătorilor

 

 

×