x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Deputat PMP: E nevoie de închiderea temporară a școlilor

Deputat PMP: E nevoie de închiderea temporară a școlilor

08 Mar 2020   •   23:11
Deputat PMP: E nevoie de închiderea temporară a școlilor

Viceliderul deputaților PMP Robert Turcescu a declarat că este necesară închiderea temporară a școlilor, în contextul epidemiei de coronavirus, chiar dacă unora poate li se pare o măsură exagerată.

„E nevoie de închiderea temporară a școlilor. Poate unora li se pare o măsură exagerată, dar am citit în ultimele zile nenumărate articole despre răspândirea coronavirusului. Concluzia e că dacă putem lua măsuri pentru a limita efectul de contagiune, atunci aceste măsuri trebuie luate. Fără panică, lucizi, dar cu fermitate”, a scris Robert Turcescu, duminică, pe Facebook.

Deputatul PMP reiterează că „suspendarea temporară a activităților școlare e necesară. Acum!”.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat, duminică seara, că inima de părinte îi spune că ar fi potrivit să fie închise școlile, în contexul înmulțirii cazurilor de coronavirus, însă nu se va suprapune deciziilor luate la nivel național.

Întrebată dacă ar fi indicat să se închidă școlile, după ce numărul de bolnavi de coronavirus s-a mărit, Gabriela Firea a spus, la Antena 3, că autoritățile locale trebuie să respecte deciziile luate la nivelul țării.

 

Sursa: Mediafax

×