x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Încă o Universitate din România își suspendă cursurile care se desfășoară în spitale

Încă o Universitate din România își suspendă cursurile care se desfășoară în spitale

09 Mar 2020   •   11:15
Încă o Universitate din România își suspendă cursurile care se desfășoară în spitale

Universitatea „Ovidius" din Constanța a decis luni suspendarea lucrărilor practice și a cursurilor care se desfășoară în spitalele din oraș până la finalul lunii martie.

„Comitetul de Urgență al Universității Ovidius din Constanța a decis suspendarea tuturor lucrărilor practice și a cursurilor care se desfășoară în spitalele partenere, în perioada 9.03.2020-31.03.2020. Măsura vizează facultățile cu profil medical, iar pregătirea studenților urmează să se desfășoare fie în spațiile didactice din afara spitalelor, fie prin diseminarea cunoștințelor utilizând instrumente digitale de comunicare", au transmis, luni, reprezentanții UOC.

Reprezentanții Universității fac un apel către toți studenții și profesorii instituției academice să respecte cu strictețe recomandările anterioare de igienă individuală și colectivă.

De asemenea, Universitatea "Ovidius" din Constanța a pus la dispoziție un cămin pentru studenții sau profesorii care trebuie să stea în autoizolare.

Până la această oră, în Constanța nu a fost confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus, 268 persoane sunt izolate la domiciliu și nicio persoană în carantină.

Luni dimineață, și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu anunța că suspendă activitățile didactice și de practică în spitalele din Sibiu pentru studenții Facultății de Medicină, în perioada 9-31 martie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: universitatea ovidius constanta