x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Liviu Pop: Din punct de vedere guvernamental mi-am făcut datoria

Liviu Pop: Din punct de vedere guvernamental mi-am făcut datoria

04 Oct 2017   •   17:48
Liviu Pop: Din punct de vedere guvernamental mi-am făcut datoria

Ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop, consideră că din punct de vedere guvernamental şi-a făcut datoria, el precizând că mai are doar ''o singură restanţă" din cele 28 de puncte cuprinse în programul de guvernare. 

"Având în vedere că toate punctele din programul de guvernare care au fost întârziate pe zona de Educaţie le-am adus la zi alături de colegii mei din minister, nu am decât o singură restanţă din cele 28 de puncte din programul de guvernare. Eu cred că din punct de vedere guvernamental mi-am făcut datoria", a spus Pop, prezent la Comisia de învăţământ de la Cameră. 

Referindu-se la manualele de clasa a V-a, demnitarul a afirmat că în maximum 25 de zile acestea vor ajunge în şcoli. 

"Manualele pentru clasa a V-a chiar alaltăieri am semnat un lot pentru cele care au fost finalizate în contestaţii, astăzi am primit informaţia că şi pentru manualul de Matematică s-a finalizat contestaţia, nu s-a acceptat în sensul acesta. Urmează ca mâine sau poimâine să semnăm acordul, urmând ca într-o săptămână elevii, profesorii să opteze. Mă refer la elevii din clasa a V-a şi profesorii care predau. În maxim 20 - 25 de zile să ajungă manualele conform contractului în unităţile şcolare. Până atunci există compendiul în care toţi elevii au suportul de curs pentru orele din primele opt săptămâni", a spus ministrul. AGERPRES

×