x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Meditații și cazare gratuite pentru candidații la Universitatea Politehnica București

Meditații și cazare gratuite pentru candidații la Universitatea Politehnica București

de Monica Cosac    |    30 Iun 2017   •   15:25
Meditații și cazare gratuite pentru candidații la Universitatea Politehnica București
Sursa foto: Andrei Stroe/ro.wikipedia.org

Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) oferă, în premieră, mai multe facilități pentru examenul de admitere la facultate. Astfel, în perioada 3 – 15 iulie 2017, UPB organizează un program intensiv de pregătire la disciplinele matematică şi fizică pentru candidaţii la examenul de studii de licenţă. Totodată, viitorii studenți vor putea beneficia, în premieră, și de cazare gratuită în perioada acestei pregătiri.

“UPB va asigura cazare gratuită tuturor elevilor din provincie care participă la programul de pregătire intensivă gratuit şi care solicită acest lucru (programul complet   de   pregătire este disponibil pe site-ul universității   –  www.upb.ro). Solicitarea unui loc de cazare pentru perioada menționată se poate face prin completarea unei cereri care este disponibilă pe  site-ul   universității sau prin intermediul unui formular on-line care se poate completa direct pe facebook-ul UPB – www.facebook.com/UPB1818”, se arată într-un comunicat al Universității Politehnica din București.

Candidaţii din provincie, precum şi un însoţitor al acestora, vor putea primi cazare gratuită şi în perioada examenelor de admitere (15  - 21 iulie), dacă solicită acest lucru. Cazarea se va face în căminele Universității, în camere de 20 mp, dotate cu câte două paturi şi baie proprie. Informaţii suplimentare şi detaliate despre toate facilităţile oferite de UPB pot fi găsite accesând site-ul www.upb.ro.

×
Subiecte în articol: upb meditatii cazare