x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ministerul Educaţiei Naţionale a demarat o licitaţie pentru a achiziţiona mobilier pentru grădiniţe

Ministerul Educaţiei Naţionale a demarat o licitaţie pentru a achiziţiona mobilier pentru grădiniţe

28 Sep 2017   •   14:57
Ministerul Educaţiei Naţionale a demarat o licitaţie pentru a achiziţiona mobilier pentru grădiniţe
Sursa foto: Photographer: Ovidiu Micsik

Ministerul Educaţiei Naţionale a demarat o licitaţie deschisă pentru a achiziţiona mobilier pentru grădiniţele cuprinse în Proiectul privind Reforma Educaţiei Timpurii în România, conform unui anunţ publicat miercuri în SEAP.

Anunţul implică atribuirea unui contract de achiziţii publice, cu o valoare estimată la 3.245.558 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Prin această procedură, Ministerul Educaţiei doreşte să cumpere mai multe tipuri de mobilier, printre care: dulapuri individuale pentru vestiare - 6860 de bucăţi, mese pătrate individuale pentru copii - 1.715 bucăţi, mese trapezoidale - 1.029 de bucăţi, scaune pentru copii - 6.860 de bucăţi, dulapuri pentru materiale didactice - 343 de bucăţi, scaune tapiţate - 1.372 de bucăţi.

Durata contractului va fi de 12 luni de la data atribuirii sale, iar finanţarea este asigurată de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE) şi Guvernul României.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 31 octombrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a acestora, în SEAP, este 27 noiembrie, ora 18,00, se mai spune în anunţul citat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: achizitie mobilier gradinita men