x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ministrul Dan: Rolul psihologilor în şcoală este foarte important

Ministrul Dan: Rolul psihologilor în şcoală este foarte important

30 Mai 2018   •   13:57
Ministrul Dan: Rolul psihologilor în şcoală este foarte important

Rolul psihologilor în şcoală este foarte important, a apreciat, miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, referindu-se la cazul copilului de 9 ani care şi-a înjunghiat mortal bunica.

 

"Eu cred că întotdeauna e loc de a îmbunătăţi legislaţia. Cred că o mai bună organizare şi în planul instrumentelor din domeniul educaţional (...) ar fi binevenită, pentru că eu cred că e important să acceptăm ca rolul psihologilor în şcoală este foarte important, până şi pentru a depista şi armoniza orice lucru care nu ar fi tocmai în regulă în comportamentul şi în atitudinea unui copil, dar e un efort conjugat, eu sunt deschisă de pe palierul care ţine de competenţa MAI să reacţionez prompt", le-a precizat Carmen Dan jurnaliştilor, după ce a participat la un eveniment ocazionat de aniversarea a 13 ani de la înfiinţarea Direcţiei Generale Anticorupţie.

Ea a subliniat că există dorinţa la nivel guvernamental de a îmbunătăţi legislaţia cu privire la astfel de situaţii.

"În plan guvernamental se fac eforturi pentru a acoperi aceste zone gri în legislaţie şi eu cred că e bine să avem o discuţie serioasă cu mai multe instituţii şi să vedem ce se poate face. Vă asigur că există această intenţie şi dorinţa la nivel guvernamental de a adăuga sau de a îmbunătăţi, acolo unde se impune, legislaţia", a adăugat Dan. AGERPRES

×