x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie O elevă a Colegiului Tehnic Căi Ferate Unirea din Pașcani a fost acceptată la șapte universități din străinătate

O elevă a Colegiului Tehnic Căi Ferate Unirea din Pașcani a fost acceptată la șapte universități din străinătate

12 Mai 2017   •   12:04
O elevă a Colegiului Tehnic Căi Ferate Unirea din Pașcani a fost acceptată la șapte universități din străinătate
Sursa foto: Universitatea Cardiff

O elevă din clasa a XII-a de la Colegiul Tehnic Căi Ferate Unirea din municipiul Paşcani a fost acceptată la şapte universităţi din Marea Britanie şi Danemarca, ea fiind singurul elev din localitate acceptat la o universitate din afara graniţelor. 

Claudia Amarei a aplicat şi a fost acceptată la şapte universităţi din străinătate, cinci din Marea Britanie şi două din Danemarca, prin intermediul ghidurilor complete pentru aplicare la universităţi UCAS, respectiv Optalgese. 

"Pentru Colegiul Tehnic Unirea, eleva Claudia Amarei va rămâne cu siguranţă ambasadorul care, începând de astăzi, va reuşi să-i facă pe toţi ceilalţi unirişti mai ambiţioşi, mai responsabili şi mai încrezători că, dorindu-ţi cu adevărat, orice vis poate deveni realitate. Această tânără de aur a demonstrat, prin enorm de multă muncă şi dăruire, că nimic nu este imposibil când vrei să ţinteşti foarte sus în viaţă. Acest drum al minunatei noastre viitoare absolvente a început în luna ianuarie când s-a înscris la universităţile britanice Bath, Southampton, Greenwich, Cardiff, Middlesex şi a continuat în martie când a aplicat pentru DANIA şi Business Academy Aarhus din Danemarca. Surpriza uriaşă a fost acceptarea ei la toate cele şapte universităţi alese", a declarat profesoara Iuliana Gordin, de la Colegiul Unirea Paşcani. 

Tânăra se pregăteşte temeinic în vederea obţinerii unei medii foarte bune la examenul de bacalaureat, întrucât admiterea ei este condiţionată de acest lucru, adaugă Agerpres.

Potrivit cadrului didactic, eleva a optat pentru universităţile din Southampton şi din Bath din Regatul Unit şi Business Academy Aarhus din Danemarca. 

×