x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Oferta educaţională a liceelor, online

Oferta educaţională a liceelor, online

de L. Budin    |    11 Iun 2020   •   10:45
Oferta educaţională a liceelor, online

Primăria Capitalei, prin Proedus, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, a inaugurat ieri „Târgul Oferta Educațională”, care se va derula  până pe 13 iunie. Ajuns la cea de-a XXI-a ediție, târgul este acum online, şi le prezintă elevilor de gimnaziu oferta educațională a liceelor.

La târg sunt prezente 94 de licee din București, care vin cu filme de prezentare și informații utile (medii de admitere, cifră de școlarizare, activităti curriculare și extracurriculare, premii, burse, titluri obținute etc). Doritorii pot să interacționeze zilnic, live, cu profesorii, cu reprezentanții Consiliului Elevilor și cu directorii liceelelor favorite, în intervalul orar 10.00 – 17.00. Prin intermediul tuturilor virtuale, au acces la sălile de clasă şi la laboratoare.

Ca în fiecare an, târgul are și o componentă de învățare și dezvoltare personală. Elevii pot participa la sesiuni de consiliere și orientare în carieră, în fiecare zi: luni, între orele 13.00 – 16.00, iar de marți până sâmbătă, în intervalul orar 11.00 – 14.00. 

 

 

Elevii bucureșteni pot participa şi la competiții online de fotbal, respectiv de baschet. Înscrierile se fac pe pe site-ul târgului, www.toe.hubproedus.ro, până pe 9 iunie.

 

 

 

×