x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Olimpiadele preşcolarilor

Olimpiadele preşcolarilor

03 Feb 2017   •   17:29
Olimpiadele preşcolarilor

Concursul naţional unic Olimpiadele preşcolarilor” a ajuns la cea de-a XVII-a ediţie. Duminică, 5 februarie, 62 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, participă la primele testări din viaţa lor. Acest concurs reprezintă o metodă de antrenare a abilităţilor celor mici dar şi una de indentificare a copiilor supradotați, în vederea dezvoltării armonioase a personalității lor. 

           

În cadrul concursului, copiii sunt antrenați în exerciții de logică, creativitate și atenție, special concepute de profesorii fundaţiei. De asemenea, părinţii care îi însoţesc pe cei mici pot afla ce abilităţi au aceştia, şi mai ales, ce pot face pentru a le antrena răbdarea, creativitatea, lucrul în echipă şi confruntarea cu limitele de timp.

           

Începând cu anul 2013, concursul naţional "Olimpiadele Preșcolarilor" se desfășoară în cadrul mai multor ediţii, pe parcursul fiecărui an. Fiecare copil se poate înscrie pentru una din cele trei categorii de vârstă din concurs: 3-4 ani, 4-5 ani, 5-6 ani. Testările au loc la sediul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României dar şi la sediile diverselor grădiniţe interesate să participe în acest proiect unic.

           

Detalii şi înscrieri pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro

×