x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Pregătește-te din timp pentru școala de vară!

Pregătește-te din timp pentru școala de vară!

22 Mai 2019   •   16:13
Pregătește-te din timp pentru școala de vară!

Vacanța se apropie cu pași repezi. Toți elevii și studenții vor avea în curând suficient timp să facă ceea ce le place cu adevărat. Însă, pentru a nu lăsa vremea să se scurgă în zadar, este bine ca aceștia să își facă planul încă de pe acum. Ofertele educaționale contractate din timp pot avea o serie de avantaje, care atunci când vacanța va începe nu vor mai fi disponibile. Ceva cu adevărat util pentru viitor și pentru viață ar fi înscrierea la scoala de vara de la International Learning and Skills Council.

 

Limba engleză este cea mai folosită limbă de pe glob. Cu toții dispunem de anumite cunoștințe și ne descurcăm mai rău sau foarte bine la nivel scris și conversațional. Dacă suntem realiști și cu simț critic știm că mereu este ceva de îmbunătățit și întotdeauna avem de învățat ceva nou.

 

Pentru toți cei care doresc să se inițieze sau să își aprofundeze cunoștințele de limba engleză în curând vor fi disponibile cursurile intensive de la școala de vară de la ILSC. Pentru a putea beneficia de avantajele unui astfel de curs și pentru a vă asigura un loc, este bine să vă gândiți din timp și să vă înscrieți încă de pe acum. Ofertele avantajoase sunt disponibile chiar în această perioadă. Și de multe ori prețurile pentru achiziții din timp sunt mult mai avantajoase.

Fiecare vacanță are farmecul ei și fiecare perioadă trebuie traită intens. Nu se merită să pierdeți vara! Alegerea unui curs intensiv de engleză de 12 ședințe, câte 4 pe săptâmană, vă poate fi de mare ajutor pentru împrospătarea sau consolidarea cunoștințelor necesare. O astfel de oprotunitate nu poate fi ratată!

 

De ce să alegeți o școala de vară?

Trebuie să recunoaștem că în zilele noastre lucrurile sunt mult mai organizate decât în trecut, iar elevii și studenții au la dispoziție la ora actuală o paletă foarte largă de avantaje educaționale, incomparabil mai diversificată decât alte oferte din trecut. Cursurile de limbi străine și atelierele sunt cea mai bună alternativă pentru a îmbina utilul cu plăcutul.

Motivele pentru care să optați pentru cursurile unei școli de vară sunt numeroase. Printre acestea menționăm:

  • dispuneți de mult timp liber, pe care este preferabil să-l folosiți într-un mod cât mai folositor;
  • mintea voastră este mult mai odihnită și cunoștințele vor fi asimilate mult mai ușor;
  • întotdeauna veți găsi ceva interesant de făcut, care să vă lase o amintire plăcută în legătură cu ceea ce veți face în această vacanță;
  • în ceea ce privește cursurile de învățare a limbilor străine mereu este ceva de aprofundat și învățat:
  • este cea mai bună metodă de a combina momentele de recreere cu cele de activitate intensă;
  • puteți descoperi o plăcere mult  mai mare să faceți anumite activități pe care atunci când erați ocupați le percepeați altfel;
  • timpul unei vacanțe nu este timp de pierdut!

Fiecare elev ar trebui să se gândească cum să-și ocupe vacanța cu cât mai multe activități din care să aibă ceva de învățat și să fie în egală masură și ceva plăcut.

 

De ce să alegeți un curs de vară de învățare a limbii engleze?

Limba engleză este o limbă care ne este utilă tuturor. La școală, în interacțiunea cu persoane care viziteză țara noastră, cu eventuali prieteni pe care ni-i putem face pe internet sau atunci când plecăm în vacanță, mereu această limbă ne este de mare ajutor pentru a ne descurca în cele mai variate situații.  Tocmai de accea niciodată nu este inutil să frecventăm un astfel de curs intensiv.

Iată care ar fi principalele beneficii ale alegerii unui astfel de curs:

  • Metodele pedagogice folosite pentru un astfel de curs vor fi unele interactive și  orientate pe dobândirea și consolidarea eficientă a cât mai multe cunoștințe.
  • Cursurile se vor desfășura liber și presupun implicarea cât mai activă a fiecărui participant la curs, în vedere înțelegerii și însușirii cât mai bune a informațiilor predate.
  • Pentru o învățare cât mai rapidă vor fi folosite tehnici moderne și materiale auxiliare cât mai adecvate.
  • Profesorii ce vor susține aceste cursuri dispun de experiența necesară pentru a-i ajuta pe toți cursanții să înțeleagă și să își pastreze viu interesul pe toată perioadă desfăsurării cursurilor. Scopul lor este acele de a fi siguri că niciunul dintre participanți nu va pleca acasă fără lecția învățată.
  • Prin alegerea celor mai adecvate modele de consolidare a cunoștințelor, la finalizarea cursului toți participanți vor fi câștigați.

Cursanții vor reuși să aibe o mai bună întelegere a limbii engleze, să se exprime fluent și lejer în această limbă, să înțeleagă un text scris, să scrie și să redacteze corect texte în această limbă, să poată iniția conversații în limba engleză și să se poată descurca în situații concrete de viață.

Așadar, există o multitudine de avantaje pe care înscrierea la acest curs intensiv de limba engleză le aduce și este păcat să ratăm oportunitatea de a participa la această școlă de vară. Pentru mai mute informații despre ofertă și pentru înscrierea la oricare dintre cursurile organizate accesați site-ul Ilsc.ro!

×