x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Școala Americană din București lansează competiția burselor

Școala Americană din București lansează competiția burselor

07 Feb 2017   •   15:44
Școala Americană din București lansează competiția burselor

Școala Americană Internațională din București / American International School of Bucharest (AISB) demarează o nouă ediție a competiției burselor, ocazie cu care elevii eminenți, de la orice școală din România, care sunt interesați de o educație internațională, pot aplica pentru înscrierea în programul instituției de învățământ.

 

Programul de burse AISB va fi lansat în data de 13 februarie. Vor fi acordate trei burse integrale pentru anul școlar 2017-2018, disponibile elevilor din clasele a opta și a noua.

 

Bursele AISB acoperă taxele pentru un întreg an de studii, accesul la manuale și alte obiecte de studiu, transportul zilnic de acasă la școală și retur, deplasările de studiu organizate cu AISB, masa de prânz , turnee sportive scolare și un laptop pentru uz scolar.

 

Obiectivul programului de burse AISB este să ofere elevilor de orice naționalitate, care nu se pot înscrie la programul de studiu AISB din cauza posibilităților financiare limitate, accesul la o educație internațională. Încă de la începutul programului, în 1999, AISB a oferit burse pentru 35 de elevi din România, copii cu rezultate remarcabile în învățământul de stat și care, ulterior, au înregistrat performanțe și în cadrul AISB. O mare parte dintre bursierii AISB au studiat sau studiază în străinătate, sunt angajați în companii multinaționale, unii chiar revenind la Școala Americană pentru a lucra.

 

„Beneficiarii burselor AISB sunt elevi care dovedesc capacități intelectuale deosebite, implicarea în activițăți comunitare și de voluntariat și care au un comportament etic din toate punctele de vedere, dar care au posibilități financiare limitate. Toți aceștia vor beneficia de Programul Internațional de Bacalaureat, un program care răspunde nevoilor elevilor foarte motivați și care integrează cele mai bune practici internaționale din întreaga lume”, spune Cătălina Gărdescu, director de admitere al AISB.

 

×