x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Subiecte si Barem MATEMATICA Bacalaureat 2019. Ce au avut elevii de la mate-info de rezolvat la BAC

Subiecte si Barem MATEMATICA Bacalaureat 2019. Ce au avut elevii de la mate-info de rezolvat la BAC

03 Iul 2019   •   15:13
Subiecte si Barem MATEMATICA Bacalaureat 2019. Ce au avut elevii de la mate-info de rezolvat la BAC

Subiecte BAC matematica 2019. Miercuri a avut loc proba obligatorie a profilului.

La Mate-Info, elevii au primit la primul subiect o intersecție de funcție, o probabilitate, un exercițiu de identitate trigonometrică și un exercițiu în care să arate că un numar e întreg. La al doilea subiect au primit o matrice, să calculeze determinantul și un polinom. La al treilea subiect au primit un exercițiu prin care să facă monotonia unei funcții și o integrală.

Subiectele de la Matematică, la Bacalaureat 2019, au fost structurate în trei părți. Fiecare dintre ele a valorat câte 30 de puncte, iar 10 puncte au fost acordate din oficiu. Pentru rezolvarea subiectelor la Matematică, elevii au avut la dispoziție trei ore.

Examenul la Matematică a fost susținut de absolvenții claselor de liceu cu profil real, de cei care au terminat filiera tehnologică, de absolvenții de la profilul militar și de cei de la profilul pedagogic – specializarea învățători-educatoare.

Sursa Libertatea

×
Subiecte în articol: Subiecte MATEMATICA Bacalaureat 2019