x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Sute de instituții de învățământ de top din întreaga lume ofertează la Constanța

Sute de instituții de învățământ de top din întreaga lume ofertează la Constanța

27 Sep 2018   •   12:59
Sute de instituții de învățământ de top din întreaga lume ofertează la Constanța

Cel mai important târg educațional al toamnei 2018, World Education Fair, poposește la Constanța miercuri, 27 septembrie, pentru a facilita întâlnirea cu prestigioase instituții de învățământ gimnazial, liceal și universitar din țări ale Bătrânului Continent, dar și de dincolo de ocean - Marea Britanie, Olanda, Austria, Danemarca, Elveția, Spania, SUA, Canada etc. - și ofertele acestora, care înglobează mii de programe educaționale.

World Education Fair se desfășoară la Hotelul Ibis din Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 39B-41, între orele 11:00 și 17:00 și își așteaptă vizitatorii cu o imensă paletă de programe educaționale pregătite de instituțiile de învățământ participante - tabere educaționale, studii de nivel gimnazial, liceal, universitar, de master etc. - orientate atât spre domenii generale, cât și spre ultraspecializări (noua tendință la nivel internațional) sau chiar spre specializări de nișă, palier care este din ce în ce mai accesat grație cerințelor actuale ale pieței muncii, cum ar fi operarea yachturilor, management în hipism, producția de vin, design floral sau tehnică și business în domeniul DJ și clubbing.

Compania de Consultanță în educație IntegralEdu, organizatorul evenimentului, este cel mai important consultant educațional pentru studii în străinătate și pentru programele Work and Travel în SUA, la nivel național, cu birouri de consultanță în București, Constanța, Craiova, Galați, Iași și Timișoara. Prezentă în România din anul 2008, IntegralEdu reprezintă peste 500 de instituții de învățământ de top din întreaga lume. Pentru mai multe informații, cei interesați pot accesawww.Integraledu.ro,www.worldeducation.roși pagina de FBwww.facebook.com/Integraledu.ro. Sursa: telegrafonline

×
Subiecte în articol: World Education Fair constanta