x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ultimele 7 zile de înscriere la Conferința Anuală Fischer International

Ultimele 7 zile de înscriere la Conferința Anuală Fischer International

08 Aug 2019   •   12:04
Ultimele 7 zile de înscriere la Conferința Anuală Fischer International

Pe 15 august se încheie perioada de înscriere la Conferința Anuală Fischer International, dedicată profesorilor de limba engleză și altor specialiști din domeniul ELT (English Language Teaching).

Reprezentanți ai celor mai importante edituri de profil, traineri internaționali și sute de profesori de limba engleză din România se vor întâlni la Rin Grand Hotel București, în perioada 5-6 septembrie, la cea de-a 12-a ediție a Conferinței Anuale Fischer International.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și adună la un loc, în fiecare an, profesorii de limba engleză și specialiștii ELT din România, interesați de pregătirea continuă în domeniul lor de activitate.

Conferința Anuală Fischer International oferă participanților acces la cele mai noi informații din acest domeniu și șansa de a dezbate, alături de colegi din țară și speakeri internaționali, tendințe și metode inovative în predarea și învățarea limbii engleze.

Cambridge University Press, National Geographic Learning, Oxford University Press, Global ELT, Penguin, Collins ELT, Ladybird sunt doar câteva dintre editurile care vin anul acesta la Conferința Anuală Fischer International.

Cei interesați se pot înscrie pe www.cartiengleza.ro, pentru a fi alături de nume celebre din galeria speakerilor internaționali, cei mai renumiți autori de cărți pentru învățarea limbii engleze și cei mai importanți producători de materiale didactice.

×