x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 12 oameni au fost răniţi în urma unui atac cu acid puternic într-un club londonez

12 oameni au fost răniţi în urma unui atac cu acid puternic într-un club londonez

18 Apr 2017   •   11:43
12 oameni au fost răniţi în urma unui atac cu acid puternic într-un club londonez

Cel puţin 12 persoane au suferit arsuri în urma pulverizării unui presupus "acid puternic" într-un club din estul Londrei, unde circa 600 de clienţi au fost evacuaţi, a indicat poliţia locală, citată marţi de Xinhua şi DPA. 

Potrivit poliţiei, un bărbat a aruncat cu acid în direcţia a doi bărbaţi în urma unei dispute între două grupuri în interiorul clubului de noapte. Incidentul a avut loc luni, în jurul orei locale 01:10 (00:10 GMT), iar 10 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri. Doi tineri de 20 de ani continuă să fie în stare gravă, dar stabilă, a declarat poliţia metropolitană. 

Un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri din Londra (London Fire Brigade - LFB) a declarat că o "substanţă necunoscută corozivă puternică" a fost aruncată în interiorul clubului Mangle E8 în Dalston. "A fost identificată printr-un test de măsurare a PH -ului ca o substanţă acidă puternică", a spus acesta, citează Agerpres.

Un purtător de cuvânt al Scotland Yard declarase anterior că persoanele rănite au primit îngrijiri pentru arsuri minore şi că rănile lor nu le pun în pericol viaţa. 

Poliţia anchetează în continuare cauzele incidentului, dar a exclus ca atacul să aibă legătură cu grupări criminale. Scotland Yard a anunţat că nu a făcut deocamdată nicio arestare.

Sursă foto: Worldwide News - Twitter 

×
Subiecte în articol: atac club londra acid