x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 17 bărbaţi, acuzaţi că au violat o fată de 12 ani timp de şapte luni

17 bărbaţi, acuzaţi că au violat o fată de 12 ani timp de şapte luni

18 Iul 2018   •   13:49
17 bărbaţi, acuzaţi că au violat o fată de 12 ani timp de şapte luni

17 bărbaţi s-au prezentat în faţa tribunalului din oraşul Chennai, India, cu acuzaţia de viol a unei fete de 12 ani pe parcursul a şapte luni, scrie The Guardian.

Bărbaţii erau gardieni, operatori de lift şi instalatori angajaţi în blocul de apartamente în care fata locuia, potrivit poliţiei. Bărbaţii, cu vârste între 23 şi 66 de ani, au sedat fata cu droguri, iar apoi au dus-o într-un apartament liber din bloc, unde au violat-o. Presa din India a scris că bărbaţii au mai dus fata în subsol, pe terasă, în sala de sport şi în toalete publice.

The Times of India scrie că operatorul de lift, în vârstă de 66 de ani, a fost primul care a violat-o pe fetiţă. Ulterior, acesta a chemat şi alţi bărbaţi pentru a filma scena.

Bărbaţii au ameninţat fata cu un cuţit şi i-au spus că vor publica filmările cu violul, dacă spune cuiva cele întâmplate.

Fata a spus surorii ei, sâmbătă, care venise în vizită din Delhi şi care a cerut familiei să înainteze o plângere, potrivit The Times of India. Poliţia a arestat bărbaţii, luni, cu acuzaţia de viol, tentativă de omor şi intimidare criminală.

 

×