x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 50 Cent şi Janet Jackson vor cânta în Arabia Saudită

50 Cent şi Janet Jackson vor cânta în Arabia Saudită

17 Iul 2019   •   22:45
50 Cent şi Janet Jackson vor cânta în Arabia Saudită

Rapperul american 50 Cent şi cântăreaţa Janet Jackson vor cânta în Arabia Saudită în cadrul unui festival la care Nicki Minaj a renunţat să participe evocând sprijinul său pentru drepturile femeilor, au declarat miercuri organizatorii, citaţi de AFP.

"Wow, wow, wow, 50 Cent va cânta live la Jeddah World Fest!", au declarat pe Twitter organizatorii festivalului care se va desfăşura începând de joi timp de aproape o lună la Jeddah, în vestul acestui regat ultraconservator.

Participarea artistei americane Janet Jackson a fost, de asemenea, confirmată. "Aşteptăm cu nerăbdare să vedem această celebritate incredibilă în Jeddah!", au precizat organizatorii tot pe Twitter.

Pe de altă parte, rapperiţa americană Nicki Minaj a anunţat pe 9 iulie că şi-a anulat recitalul pe care plănuia să-l dea la Jeddah, citând "sprijinul" său pentru drepturile femeilor, comunitatea LGBTQ şi libertatea de exprimare.

Anunţarea concertului vedetei, cunoscută pentru piesele sale provocatoare şi videoclipurile în care apare îmbrăcată sumar, stârnise un val de reacţii pe reţelele de socializare din partea celor mai conservatori saudiţi.

Potrivit unor mass-media din Arabia Saudită, printre care şi ziarul pro-guvernamental Okaz, anularea concertului ar fi fost decisă de autorităţi deoarece acesta ar fi fost contrar "obiceiurilor şi valorilor" locale.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: 50 cent janet jackson arabia saudita