x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 9 cadavre într-un apartament de lângă Tokyo

9 cadavre într-un apartament de lângă Tokyo

31 Oct 2017   •   09:01
9 cadavre într-un apartament de lângă Tokyo

Poliţia japoneză a descoperit nouă cadavre, dintre care două decapitate, într-un apartament din Zama, localitate din apropiere de Tokyo, şi au arestat un bărbat în vârstă de 27 de ani care deţinea locuinţa, transmit Kyodo şi AFP. 

''I-am ucis şi apoi m-am ocupat puţin de corpuri pentru a ascunde probele'', a declarat bărbatul, identificat drept Takahiro Shiraishi, pentru postul de televiziune nipon NHK. 

Agenţia de presă Jiji a relatat că Shiraishi a tranşat corpurile victimelor - opt femei şi un bărbat - în baia apartamentului său. Părţi ale corpurilor victimelor au fost descoperite în mai multe frigidere din apartament. 

Autorităţile japoneze anchetau dispariţia unei femei în vârstă de 23 de ani şi au descoperit o legătură între aceasta şi tânărul care ocupa apartamentul situat la Zama, în prefectura Kanagawa, la sud-vest de capitala japoneză. Femeia scrisese pe Twitter mesajul 'Caut pe cineva care să moară împreună cu mine', potrivit publicaţiei Sankei Shimbun. 

Conform altor media japoneze, cei doi erau în contact prin intermediul unui site cu informaţii despre tendinţele sinucigaşe. 

O cameră de supraveghere video a captat luni imagini cu Takahiro Shiraishi însoţit de tânăra femeie, a indicat postul de televiziune NHK, citând poliţia japoneză. 

Potrivit Kyodo, fratele femeii a contactat poliţia pe 24 octombrie, spunând că sora sa era dispărută din 21 octombrie. Ulterior, el a intrat pe contul de Twitter al acesteia şi a descoperit că că ea schimba mesaje cu Shiraishi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tokyo cadavre japonia