x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A avut parte de o surpriză neaşteptată. Ce-a păţit un bărbat însurat care a agăţat pe Facebook o fată de 16 ani

A avut parte de o surpriză neaşteptată. Ce-a păţit un bărbat însurat care a agăţat pe Facebook o fată de 16 ani

01 Apr 2013   •   09:01
A avut parte de o surpriză neaşteptată. Ce-a păţit un bărbat însurat care a agăţat pe Facebook o fată de 16 ani

Un bărbat însurat în vârstă de 41 de ani a crezut că a dat lovitura atunci când şi-a aranjat o partidă de amor cu o tânără de 16 pe care o cunoscuse pe Facebook, însă când a ajuns la locul stabilit a avut parte de o surpiză neaşpteptată.

După ce au vorbit pe reţeaua de socializare, bărbatul a plecat încântat spre locul de întâlnire fixat - o casă abandonată din centrul oraşului Indianapolis, după ce tânăra i-a spus că trebuie să ajungă la o petrecere acolo.  În timp ce el o aştepta pe fată afară, acesta a fost atacat de doi prieteni ai fetei şi i-au furat portofelul, cheile de la maşină şi telefonul mobil.

Bărbatul a fost reţinut şi ameninţat cu pistolul de cei doi atacatori iar fata împreună cu o altă prietenă s-au dus să-i golească cardurile de credit.

Potrivit Daily Mail, victima a fost nevoită să-i spună soţiei că a fost jefuit iar poliţia a deschis o anchetă prin care s-a stabilit că acesta a căzut pradă unui grup de tineri cu vârste între 14 şi 20 de ani care îşi găseau victimele pe Facebook.



×
Subiecte în articol: surpriza bărbat intalnire facebook