x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A câştigat un milion de lire însă riscă să nu primească nimic. Ce s-a întâmplat cu biletul câştigător

A câştigat un milion de lire însă riscă să nu primească nimic. Ce s-a întâmplat cu biletul câştigător

30 Aug 2013   •   13:22
A câştigat un milion de lire însă riscă să nu primească nimic. Ce s-a întâmplat cu biletul câştigător
Jane O’Brien, î vârstă de 36 de ani a purtat în geantă un bilet de loterie timp de trei luni. Abia când a decis să îşi facă ordine în geanta, aceasta a realizat că este fericita câştigătoare a unui milion de lire.

Jane ar fi putut pierde suma de bani, dacă termenul de 180 de zile pentru revendicare ar fi fost depăşit. Însă aceasta a reuşit să intre în posesia premiului în timp util, relatează Daily Mail.

Câştigătoarea, operator de trafic pentru transportul londonez, a declarat că pentru a sărbători îşi va duce părinţii şi câteva rude apropiate într-o croazieră în Caraibe şi îşi va cumpăra propria casă, lângă părinţii ei.

În planurile sale este inclusă şi o excursie la New York în luna noiembrie, pentru care Jane fusese nevoită să lucreze în plus. "Am lucrat ture duble timp de trei luni, fără să ştiu că port în geantă biletul norocos. Acum Fifth Avenue va şti că am fost pe acolo!"

Jane a declarat că nu va renunţa la serviciul său după câştigarea acestui premiu şi că va continua să îşi încerce norocul la loterie.


×
Subiecte în articol: loterie castigator bilet lire sterline