x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A devenit milionar după ce a câştigat la LOTO. Ce a făcut când şi-a ridicat banii a uimit o naţiune întreagă

A devenit milionar după ce a câştigat la LOTO. Ce a făcut când şi-a ridicat banii a uimit o naţiune întreagă

27 Mar 2013   •   11:16
A devenit milionar după ce a câştigat la LOTO. Ce a făcut când şi-a ridicat banii a uimit o naţiune întreagă
Kenneth Wilson, din Statele Unite, a devenit milionar după ce a câştigat la LOTO şi a făcut un gest care a uimit o întreagă naţiune.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani, a încheiat un pact în copilărie, cu doi prieteni foarte buni, conform căruia, dacă unul din ei va câştiga vreodată la LOTO, premiul trebuie împărţit frăţeşte la trei.

Deşi înţelegerea celor trei prieteni părea o glumă copilarească şi deşi cei trei băieţi nu au mai păstrat legătura atât de strânsă după ce s-au mutat în oraşe diferite, Kenneth, câştigătorul de un milion de euro la loterie, şi-a amintit de promisiunea făcută.

Potrivit New York Daily Mail, bărbatul a ridicat premiul de la loteria din Gerogia şi după câteva zile i-a anunţat pe cei doi prieteni că trebuie să se întâlnească urgent.

În mod bizar, cu doar câteva zile înainte de extragerea câştigătoare, unul din prietenii cu care Kenneth a încheiat pactul, a găsit într-o plăcintă un răvaş, următorul mesaj: “Veţi câştiga la loterie”.


×
Subiecte în articol: loterie milionar castigator