x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A fost deschis focul la un liceu din Alabama

A fost deschis focul la un liceu din Alabama

08 Mar 2018   •   15:39
A fost deschis focul la un liceu din Alabama

Un elev a fost omorât, iar un altul a fost rănit, când un pistol a fost descărcat la un liceu din Alabama, miercuri, un incident despre care autorităţile spun că a fost “accidental”, scrie Washington Post.

Incidentul a avut loc la Liceul Huffman din Birmingham, între orele 15:15 şi 15:30, potrivit poliţiei şi oficialilor din cadrul liceului. Şeful Poliţiei din Birmingham, Orlando Wilson, a declarat că incidentul s-a soldat cu moartea unei fete în vârstă de 17 ani şi cu rănirea unui băiat de aceeaşi vârstă.

“În acest moment, considerăm ce s-a întâmplat un accident, până când ancheta ne duce altă parte”, a spus Orlando Wilson, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta nu a spus dacă suspectul este elev al liceului, dar a adăugat: “Nu este o situaţie în care cineva a venit din afara şcolii”.

Incidentul s-a produs la exact trei săptămâni după ce un fost student al liceului Majority Stoneman Douglas din Florida a deschis focul, omorând 17 persoane, în unul dintre cele mai grave atacuri din cadrul şcolilor din istorie.

 

×