x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A publicat câteva texte pe Facebook, iar acum riscă 20 de ani de închisoare. Ce a scris tânărul (VIDEO)

A publicat câteva texte pe Facebook, iar acum riscă 20 de ani de închisoare. Ce a scris tânărul (VIDEO)

25 Mai 2013   •   18:22
A publicat câteva texte pe Facebook, iar acum riscă 20 de ani de închisoare. Ce a scris tânărul (VIDEO)
În vârstă de numai 18 ani, americanul Cameron D`Ambrosio se află la închisoare pentru un mesaj postat pe Facebook.

Băiatul, care trăieşte într-un mic oraş din apropiere de Boston împreună cu familia sa, îşi doreşte să devină rapper şi postează des pe internet creaţiile sale.

Dar tocmai această pasiune l-a băgat după gratii. Mai exact, adolescentul a scris şi postat pe Facebook câteva versuri dintr-un câtec rapp compus de el. Versurile includ o referire la atentatul din Boston şi numeşte Casa Albă „casa federală a terorii”.

La scurt timp după aceea, băiatul a fost arestat, acţiunea lui fiind considerată „o ameninţare teroristă”, un delict pedepsit cu nu mai puţin de 20 de ani în inchisoare.

Deşi toţi cunoscuţii băiatului, inclusv poliţiştii care l-au arestat, au depus mărturii potrivit cărora adolescentul nu este violent şi şi-a exprimat în repretate rânduri părerea de rău faţă de această situaţie, judecătorii l-au considerat „un pericol pentru societate şi nu i-au acordat dreptul la eliberare pe cauţiune.

Acum, apropiaţii lui Cameron D`Ambrosio au făcut o petiţie pe internet pentru a-l ajuta pe adolescent să se întoarcă acasă la părinţii săi.




×
Subiecte în articol: facebook mesaj inchisoare